Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα “Πρέπει να κερδίσουμε οπωσδήποτε”

“Πρέπει να κερδίσουμε οπωσδήποτε”

sasha vezenkov olympiacos khimki

Ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει εντός έδρας την Βαλέθνια (11/10, 21:30), για την 2η αγωνιστική της Ευρωλίγκα, με τον Σάσα Βεζένκοφ να τονίζει πως η νίκη απέναντι στην ισπανική ομάδα πρέπει να “έρθει” οπωσδήποτε.

Αναλυτικά οι δηλώσεις:
“Πρέπει να είμαστε ρεαλιστές. Με την εμφάνιση που κάναμε, δώσαμε αυτή την αίσθηση. Εμείς φταίμε, είναι λογικό να υπάρχει αυτό το κλίμα. Ζούμε και στην Ελλάδα, όλα κρίνονται γρήγορα, έχουμε την ευκαιρία να το γυρίσουμε όμως. Δεν θα γίνουμε Λέικερς σε μία εβδομάδα. Πρέπει να παίξουμε με πιο πολύ πάθος και να χτίσουμε την αυτοπεποίθησή μας. Πρέπει να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι και να κερδίσουμε.Όταν φεύγει ο προπονητής, οι παίκτες δένονται περισσότερο. Πρέπει να το δείξουμε και στο γήπεδο. Είμαστε έτοιμοι για μία μάχη που πρέπει να κερδίσουμε οπωσδήποτε.”

Για την Βαλένθια:
“Εγώ την είδα και με την Μπιλμπάο. Δεν έχουν ξεκινήσει καλά, αλλά είναι δεμένοι, παίζουν χρόνια μαζί, έχουν καλούς παίκτες. Δεν παίζουμε και εμείς καταπληκτικά! Πρέπει να παίξουμε τα βασικά του μπάσκετ, να δείξουμε καρδιά και μυαλό, ώστε να υπάρξει και η ηρεμία.”

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Στην Ζαλγκίρις ο Ντιμίτρι Ρίβερς

Στη Ζαλγκίρις ο Ρίβερς. Ο Αμερικανός πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ, Ντιμίτρι Ρίβερς γίνεται κάτοι…