Κεντρική Ηρακλής “Όλοι ενωμένοι θα πάμε τον Ηρακλή ψηλά!”

“Όλοι ενωμένοι θα πάμε τον Ηρακλή ψηλά!”

ira aris

Το δικό της ευχαριστώ για το δυναμικό παρών και την φανταστική ατμόσφαιρα που δημιούργησαν οι φίλαθλοι του Ηρακλή στην αναμέτρηση με τον Άρη, έδωσε με ανακοίνωση της η ΚΑΕ της ομάδας.

Διαβάστε αναλυτικά:

Ήταν μια ονειρική βραδιά, απ’ αυτές που θέλουμε πάντα να ζούμε στο Ιβανώφειο! Ευχαριστούμε τον υπέροχο κόσμο μας, ήταν σε όλα άψογος, ήταν όντως ο 6ος παίκτης μας, ήταν, είναι και θα είναι η δύναμή μας!

Η ΚΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ καθημερινά θέλει να αποδεικνύει πως ο στόχος να είναι σε όλα βελτιωμένη δεν είναι μακρινός. Γι’ αυτό και ευχαριστούμε για την κατανόηση που οι φίλαθλοι μας επέδειξαν στις παραλείψεις μας για την καλύτερη εξυπηρέτησή τους. Δεσμευόμαστε ότι σε κάθε αγώνα θα είμαστε καλύτεροι, σε κάθε αγώνα το Ιβανώφειο θα είναι όπως πρέπει και η θέαση θα είναι όλο και πιο άνετη.

Παράλληλα ο Πρόεδρος Θ.Δρακόπουλος και ο Αντιπρόεδρος Δ.Κοντοτάσιος επιθυμούν να ευχαριστήσουν τα στελέχη και το προσωπικό της Ομάδας μας, που άοκνα και επί ημέρες πάλεψαν σκληρά για να είναι ο ΗΡΑΚΛΗΣ άψογος σε όλα, και το κατάφεραν! Φυσικά τους παίκτες και τους προπονητές για την εξαιρετική προσπάθεια και το αποτέλεσμα που αποδεικνύει ότι ο Σύλλογος μας ξέρει να κερδίζει μέσα στο γήπεδο.

Σας ευχαριστούμε ΟΛΟΥΣ, έρχονται καλύτερες μέρες, όλοι ενωμένοι θα πάμε τον ΗΡΑΚΛΗ ψηλά!

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Ηρακλής

Δειτε επισης

Νέα σελίδα για τον μπασκετικό σήμα του Ηρακλή

Ο μπασκετικός Ηρακλής αλλάζει σελίδα αλλά και εποχή καθώς το καινούργιο σήμα αποκαλύπτει π…