Κεντρική Basket League Προμηθέας Πατρών “Νοιώθω πολύ καλά στον Προμηθέα, η ομάδα είναι οικογένεια”

“Νοιώθω πολύ καλά στον Προμηθέα, η ομάδα είναι οικογένεια”

dimitris agravanis promitheas kolossos rodou

Ο Προμηθέας Πάτρας έχει ξεκινήσει εξαιρετικά τη σεζόν με τον Δημήτρη Αγραβάνη να είναι εκ των κορυφαίων της ομάδας. Ο Έλληνας καλαθοσφαιριστής σε δηλώσεις, που έκανε, τόνισε ότι νοιώθει πολύ καλύτερα στην ομάδα του Μάκη Γιατρά, ενώ χαρακτήρισε οικογένεια τον Προμηθέα.

Αναλυτικά:

«Έχουμε ξεκινήσει καλά. Αν κάποιος μας έλεγε ότι θα είχαμε τρεις νίκες μέχρι τώρα, δεν θα το πιστεύαμε. Είμαστε σε καλή κατάσταση, πηγαίνουμε βήμα-βήμα, αλλά ακόμα είναι η αρχή της σεζόν. Πρέπει να συνεχίσουμε έτσι για να προκριθούμε και να τερματίσουμε στην καλύτερη δυνατή θέση. Όλες οι ομάδες είναι δυνατές στο Eurocup και όλοι μπορούν να κερδίσουν στην καλή τους μέρα».

Για τη μεγάλη νίκη κόντρα στην Μπολόνια: «Η Βίρτους είναι μία φανταστική ομάδα με έναν αληθινό ηγέτη όπως ο Μίλος. Είναι ένα από τα φαβορί για να κατακτήσουν το τρόπαιο και για εμάς ήταν ένα μεγάλο επίτευγμα να τους κερδίσουμε. Ήταν όμως απλά μία νίκη! Πρέπει να συνεχίσουμε στον ίδιο ρυθμό».

Για την επιστροφή του μετά από μία δύσκολη διετία: «Μπορείς να πεις ότι ήταν δύο χρόνια. Μου έλειψε το παιχνίδι. Δεν έπαιξα πολύ πέρσι. Νιώθω πολύ καλύτερα στον Προμηθέα. Μπορώ να παίξω και να βελτιώσω το παιχνίδι μου, ο προπονητής με πιστεύει και έχω φανταστικούς συμπαίκτες».

Για τον Προμηθέα: «Είναι οικογένεια. Αυτή είναι η φιλοσοφία. Θέλουν μία ομάδα σαν οικογένεια, εντός και εκτός παρκέ. Έχουν τρομερές εγκαταστάσεις ακόμα και για τις ακαδημίες, αυτό δεν το βλέπεις ούτε στην Euroleague. Οι άνθρωποι εδώ αγαπούν το μπάσκετ και θέλουν να δουν την ομάδα να βελτιώνεται και να πετυχαίνει στόχους. Είναι πολύ όμορφα εδώ, το αγαπώ».

Για τον Μάκη Γιατρά: «Το πιο ξεχωριστό γι’αυτόν είναι πως είναι πολύ κοντά στους παίκτες του. Προσπαθεί να μας βοηθήσει, ξέρει τον χαρακτήρα κάθε παίκτη του, μας βοηθά να βελτιωθούμε. Είναι μαζί μας ακόμα και όταν κάνουμε λάθη».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Προμηθέας Πατρών

Δειτε επισης

Ολυμπιακός – Προμηθέας Πάτρας 80-69

Επιστροφή στις νίκες για τον Ολυμπιακό Στις νίκες επέστρεψε ο Ολυμπιακός, ο οποίος χωρίς ν…