Κεντρική Basket League Ολυμπιακός “Να βγάλουμε αντίδραση”

“Να βγάλουμε αντίδραση”

papanikolaouperperoglou

Ο Ολυμπιακός δεν έχει ξεκινήσει καλά στη φετινή Ευρωλίγκα και θέλει να κάνει ένα restart κόντρα στην Μπασκόνια. Ο Κώστας Παπανικολάου κατά την αναχώρηση της ομάδας τόνισε ότι πρέπει να βγάλουν αντίδραση κόντρα στους Βάσκους.

«Σίγουρα όταν ένα παιχνίδι περνάει, ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα του, κοιτάς πάντα τα θετικά και τα αρνητικά που έγιναν ώστε ξέρεις τι να διορθώσεις και τι να κρατήσεις. Υπήρχαν αρκετά κομμάτια στο παιχνίδι με τη Ζενίτ που είχαμε “θέματα” και προσπαθήσαμε να δουλέψουμε πάνω στα λάθη μας αυτή την εβδομάδα. Πάντα, έπειτα από μια ήττα θέλεις να βγάλεις αντίδραση και να επιστρέψεις στα παιχνίδια δυναμικά και να κάνεις μια μεγάλη νίκη, διαγράφοντας έτσι μια κακή ήττα» τόνισε αρχικά ο Κώστας Παπανικολάου.

Όσο για το ματς με τους Βάσκους, ο Έλληνας φόργουορντ είπε πως «παίζουμε σε μια δύσκολη έδρα, κακά τα ψέματα. Η έδρα της Μπασκόνια είναι δύσκολη, αλλά πηγαίνουμε εκεί να διεκδικήσουμε τη νίκη, όπως κάνουμε σε κάθε παιχνίδι για να παλέψουμε για το καλύτερο δυνατό».

Όσο για τον στόχο του ίδιου και των συμπαικτών του, ο «Παπ» ήταν ξεκάθαρος. «Στόχος της ομάδας είναι να είμαστε συγκεντρωμένοι σε αυτό που εμείς θέλουμε να κάνουμε, συγκεντρωμένοι στο πλάνο, να βγάλουμε αυτά που θέλει ο κόουτς μέσα στο παρκέ και ο καθένας μας την ενέργεια και την προσωπικότητα του. Όταν ο Ολυμπιακός παρουσιάζει τη δική του εικόνα μέσα στο παρκέ και βγάζει την ταυτότητα του εκεί, συμβαίνουν όμορφα πράγματα και νομίζω πως μια τέτοια εμφάνιση θα μπορεί να μας δώσει τη νίκη».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

Ράιτ: «Ανεπίτρεπτο να κάνουμε τόσα λάθη »

Στα λάθη που έκανε η ομάδα του, αναφέρθηκε Μόουζες Ράις. Ο Αμερικανός ψηλός του Ολυμπιακού…