Κεντρική Basket League ΑΕΚ “Να επιστρέψουμε στις καλές εμφανίσεις και να κερδίσουμε την Αντβέρπ”

“Να επιστρέψουμε στις καλές εμφανίσεις και να κερδίσουμε την Αντβέρπ”

aek media day e1569257138962

Στην ανάγκη να επιστρέψει η ΑΕΚ στις καλές εμφανίσεις στο προσεχές παιχνίδι κόντρα στην Αντβέρπ, αφήνοντας πίσω την κακή εμφάνιση κόντρα στο Ρέθυμνο, εστίασε στις δηλώσεις του στο πλαίσιο της media day της ένωσης ο τεχνικός των κιτρινόμαυρων.

Παράλληλα, αναφέρθηκε στα παιχνίδια με τον Ήφαιστο και την Χάποελ, λέγοντας ότι όταν κερδίζεις για 38 λεπτά δεν μπορείς να πεις ότι δεν έπαιξες καλά, τονίζοντας ωστόσο ότι τα παιχνίδια διαρκούν 40 λεπτά και όχι 38.

Διαβάστε αναλυτικά:

«Η ομάδα παίζει παιχνίδι κάθε τρεις μέρες και πρέπει να αφήνει πίσω της ότι συμβαίνει. Έχουμε μπροστά μας το τρίτο ματς στην Ευρώπη. Θέλουμε να επιστρέψουμε στις καλές εμφανίσεις και να κερδίσουμε το παιχνίδι.

Το κλίμα μεταβάλλεται ανάλογα την εμφάνιση και το παιχνίδι, αλλά αυτό πρέπει να διαρκεί λίγο, είτε είσαι ενθουσιασμένος είτε όχι. Αυτό πρέπει να είναι το κλίμα, υπάρχουν καλές και κακές στιγμές, εμείς πρέπει να επανέλθουμε στις καλές».

Για την πιθανότητα μεταγραφικής ενίσχυσης: «Αύριο έχουμε παιχνίδι και είμαστε συγκεντρωμένοι απόλυτα. Επιστρέφουν οι δύο τραυματίες μας και ελπίζω αύριο να παρουσιαστούμε σε επίσημο παιχνίδι όλοι μαζί. Δεν ασχολούμαστε με τέτοια πράγματα. Συνεχίζουμε την δουλειά. Αν και όταν υπάρξει κάτι, θα έχετε ενημέρωση. Έχουμε πολύ δύσκολο πρόγραμμα, είμαστε εδώ και δουλεύουμε για να βρούμε τον σωστό ρυθμό και την σωστή κατεύθυνση».

Για τις εμφανίσεις του τελευταίου διαστήματος και τις ήττες: «Όταν κερδίζεις στην Χάποελ για 38 λεπτά ή όταν ελέγχεις το ματς με το Περιστέρι για 39 λεπτά, δεν μπορείς να πεις ότι δεν έπαιξες καλά. Όταν στην Ευρώπη έχεις κερδίσει την Ορτέζ με 20 πόντους, δεν έχεις παίξει άσχημα. Όταν κερδίζεις στην Λήμνο για 38 λεπτά, δεν μπορείς να έχεις παίξει άσχημα. Είχαμε μία πολύ κακή εμφάνιση στο τελευταίο ματς και ένα κακό αποτέλεσμα. Πρέπει να παίζουμε και να κερδίζουμε. Είμαστε σε μία ομάδα που ξέρουμε ότι είναι πολύ σημαντικό να κερδίζεις. Πρέπει να βρούμε καλύτερο ρυθμό στην άμυνα και στην επίθεση.

Τα ματς διαρκούν 40 λεπτά, δεν τελειώνουν στο 37΄. Τώρα αυτά είναι παρελθόν. Έχουμε κάνει την αυτοκριτική μας, ξέρουμε τα λάθη μας. Η εμφάνιση στο Ρέθυμνο ήταν απαράδεκτη και ανεπίτρεπτη, δεν πρέπει να ξανασυμβεί. Πρέπει να τελειώνουμε τα ματς με τον σωστό τρόπο».

  • ΑΕΚ

    Χωρίς κόσμο… ξανά η ΑΕΚ

    Τιμωρία για την ΑΕΚ, χωρίς κόσμο με το Λαύριο. Η ΑΕΚ θα αγωνιστεί με το Λαύριο στον τρίτο …
  • McRae Μαρούσι - ΑΕΚ

    Μαρούσι – ΑΕΚ 82-90

    Πέρασε από το Μαρούσι και… πετάει στην εξάδα η ΑΕΚ Η ΑΕΚ ήταν ανώτερη σε όλη τη διάρ…
  • ΑΕΚ γήπεδο

    ΑΕΚ: Στα έξι ανέβηκαν τα ban

    Ένα ακόμη ban πρόσθεσε η ΑΕΚ. Επέστρεψε στους εφιάλτες της η ΑΕΚ. Όπως ενημέρωσε η FIBA, α…
Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε ΑΕΚ

Δειτε επισης

Επιστρέφουν στις προπονήσεις οι παίκτες της ΑΕΚ

Ο Μάκης Αγγελόπουλος έδωσε λύση στην ΑΕΚ, επιστρέφουν στις προπονήσεις οι παίκτες. Οι παίκ…