Κεντρική Basket League Ολυμπιακός “Η ζημιά είχε γίνει από το πρώτο ημίχρονο”

“Η ζημιά είχε γίνει από το πρώτο ημίχρονο”

vassilis spanoulis olympiacos baskonia

Ο Ολυμπιακός δεν τα κατάφερε στη Βιτόρια και πλέον μετράει 3 ήττες σε τέσσερα παιχνίδια στην Ευρωλίγκα. Ο συνεργάτης του Κεστούτις Κεμζούρα, Γιώργος Δέδας, μετά το ματς τόνισε ότι η ζημιά είχε γίνει από το πρώτο ημίχρονο και στάθηκε στα πολλά χαμένα ριμπάουντ.

Αναλυτικά όσα ανέφερε στη Nova:

Ήταν δεδομένο ότι είχαμε πρόβλημα στα ριμπάουντ. Προσπαθήσαμε τον ελαττώσουμε στο δεύτερο ημίχρονο, αλλά η ζημιά είχε γίνει. Δεν μπορούσαμε να ελέγξουμε τον Σενγκέλια από την αρχή μέχρι το τέλος. Υπάρχει τακτική, αλλά υπάρχει και το θέμα της θέλησης ακόμη και κόντρα σε ψηλότερους παίκτες. Ο Φολ ήταν μια σταθερή παρουσία κοντά στο καλάθι και ήταν πρόβλημα. Υπήρχαν κι άλλοι παίκτες όμως, πήραν 19 επιθετικά ριμπάουντ».

Για την απόδοση των Πολ – Τσέρι, απάντησε: «Περιμέναμε ένα τέτοιο παιχνίδι με τον Μπράντον. Έπαιξε σχετικά καλά στην επίθεση, στην άμυνα όμως είχε κάποια θέματα. Ο Ουίλ, μαζί με τον Βασίλη, ήταν τα καλύτερά μας γκαρντ και προσπάθησε να κάνει όσα είχαμε πει».

Για το αν ο μικρός χρόνος συμμετοχής του Κουζμίνσκας είχε να κάνει με το γεγονός ότι δεν «μάτσαρε» με τον Σενγκέλια: «Έτσι προέκυψε. Ο “Κουζ” ξεκίνησε με δυο χαμένες φάσεις, φάνηκε ότι είναι εκτός ρυθμού. Στο δεύτερο ημίχρονο έπαιξε περισσότερο ο Σενγκέλια και ήταν επιλογή τακτικής να μη ρίξουμε πάνω του τον Σενγκέλια».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

Ολυμπιακός: Επιστολή διαμαρτυρίας στην ΕΡΤ

Διαμαρτυρία προς την ΕΡΤ από την ΚΑΕ Ολυμπιακός. Με επιστολή προς την ΕΡΤ η ΚΑΕ Ολυμπιακός…