Κεντρική Basket League ΑΕΚ “Δώσαμε το δικαίωμα στον Ήφαιστο να επιστρέψει και τα κατάφερε”

“Δώσαμε το δικαίωμα στον Ήφαιστο να επιστρέψει και τα κατάφερε”

Στην αδυναμία της ομάδας του να κλειδώσει την νίκη όταν είχε την δυνατότητα στάθηκε ο τεχνικός της ΑΕΚ σε δηλώσεις του μετά την λήξη του αγώνα στην Λήμνο.

Συγκεκριμένα, ο προπονητής των κιτρινόμαυρων τόνισε ότι οι παίκτες του άρχισαν να κάνουν ανεξήγητα αργές επιθέσεις, με αποτέλεσμα να έχουν κακές επιλογές, οι οποίες σε συνδυασμό με τα αμυντικά λάθη κόστισαν στην ομάδα του.

Διαβάστε αναλυτικά:

«Συγχαρητήρια στον Ήφαιστο για τη νίκη. Παρότι ελέγξαμε το παιχνίδι για πάρα πολύ μεγάλο διάστημα, τόσο στο πρώτο όσο και στο δεύτερο μέρος, θα έλεγα δεν είχαμε την αυτοπεποίθηση που έχουμε και το ένστικτο για να τελειώσουμε το παιχνίδι σε μια στιγμή που ήμασταν μπροστά με διψήφιες διαφορές.

Εκεί, αντί να ανοίξουμε τον ρυθμό και να παίξουμε πιο επιθετικά, ουσιαστικά αρχίσαμε να ροκανίζουμε τον χρόνο και γίναμε πολύ αργοί στην επίθεσή μας. Αργούσαμε να δημιουργήσουμε κάτι και ακολούθως δεν είχαμε σωστές αποφάσεις. Αυτό έδωσε τη δυνατότητα στον Ήφαιστο Λήμνου, με κάποια αμυντικά λάθη που κάναμε και έβγαλαν ελεύθερα σουτ στον αντίπαλο, να πάει το παιχνίδι στο τέλος, όπου εκεί είχε αυτοπεποίθηση και ψυχολογία.

Έβαλε και μεγάλα σουτ και κέρδισε στο τέλος. Είναι μια ήττα που μας πονάει και μας στοιχίζει, κυρίως γιατί ελέγχαμε τον αγώνα».

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε ΑΕΚ

Δειτε επισης

ΑΕΚ: Το κρίσιμο 48ωρο για την εξασφάλιση της άδειας

Κρίσιμο θα είναι το επόμενο 48άωρο για την ΑΕΚ, αφού η ημερομηνία για την εξασφάλιση πιστο…