Κεντρική Basket League Προμηθέας Πατρών Προμηθέας: Τα εισιτήρια με Περιστέρι

Προμηθέας: Τα εισιτήρια με Περιστέρι

Το αήττητο Περιστέρι θα υποδεχθεί ο Προμηθέας στην Πάτρα για την 6η αγωνιστική της basket league, και οι Πατρινοί με ανακοίνωση τους ενημερώνουν τον κόσμο της ομάδας σχετικά με την διάθεση των εισιτηρίων.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Με ορμή από τα τελευταία θετικά αποτελέσματα σ’ Ελλάδα κι Ευρώπη ο Προμηθέας υποδέχεται το αήττητο Περιστέρι Winmasters για την 6η αγωνιστική της ΕΚΟ Basket League κι έχει την ευκαιρία να το “πιάσει” στην 2η θέση της βαθμολογίας του ελληνικού πρωταθλήματος. Ο αγώνας θα διεξαχθεί το Σάββατο 2 Νοεμβρίου στην κεντρική σάλα του “Δημ. Τόφαλος”, με ώρα έναρξης τις 17:45 και οι φίλοι του μπάσκετ μπορούν να προμηθεύονται τα εισιτήρια της αναμέτρησης ηλεκτρονικά μέσω της Viva ή καθημερινά 09:00-18:00 από τα γραφεία της ΚΑΕ στο κέντρο (Κανακάρη 136, 5ος Όροφος, τηλ: 2610 275820) ή το προπονητικό κέντρο του Προμηθέα στον Καστελλόκαμπο (τηλ: 2610 434536).

Την ημέρα του αγώνα τα εισιτήρια θα διατίθενται 09:00-13:00 από τα γραφεία της Γραμματείας στο προπονητικό κέντρο του Προμηθέα στον Καστελλόκαμπο και από τα γραφεία της ΚΑΕ στο κέντρο και από τα εκδοτήρια έξω από το γήπεδο μετά τις 16:00. Η γενική είσοδος έχει οριστεί στα 10 ευρώ, ενώ θα υπάρχει, όπως πάντα, και περιορισμένος αριθμός μειωμένων εισιτήριων για μαθητές, φοιτητές, ανέργους και πολυτέκνους (όλοι οι παραπάνω με την επίδειξη του αντίστοιχου δικαιολογητικού) στην τιμή των 7 ευρώ. Θυμίζουμε ότι τα εισιτήρια είναι ονομαστικά και αριθμημένα. Απαραίτητη προϋπόθεση για την έκδοση εισιτηρίου είναι η χρήση του ΑΜΚΑ».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Προμηθέας Πατρών

Δειτε επισης

Προμηθέας: «Καλούμε τον Παναθηναϊκό σε κοινό αίτημα για ουδέτερη έδρα»

O Προμηθέας Πάτρας επιθυμεί ουδέτερη έδρα στον τελικό του Κυπέλλου και να μην γίνει στο «Ν…