Κεντρική Λάρισα Παπαντωνίου: “Η στήριξη του κόσμου της Λάρισας, ο Λουκάς και ο αυθεντικός Μπογρίνιο”

Παπαντωνίου: “Η στήριξη του κόσμου της Λάρισας, ο Λουκάς και ο αυθεντικός Μπογρίνιο”

Παπαντωνίου

Η Λάρισα θέλει να επιστρέψει στις νίκες κόντρα στον Ιωνικό Νικαίας. Ο Νώντας Παπαντωνίου πριν από την αναμέτρηση έγραψε στο προσωπικό του blog στον ΕΣΑΚΕ και τόνισε ότι πρέπει να υπερβάλλουν εαυτών γιατί η συνέχεια είναι πολύ δύσκολη.

Αναλυτικά:

“Ήταν μια δύσκολη εβδομάδα για μας καθώς κάναμε μια ήττα που μας πληγώνει και μάλιστα στην έδρα μας.

Ηττηθήκαμε μεν από έναν αξιόλογο αντίπαλο, αλλά από αυτούς που πρέπει να κερδίσεις για να μαζέψεις τις νίκες που χρειάζεσαι ως ομάδα για να πετύχεις τους στόχους σου.

Μου άρεσε πολύ και πάλι η ατμόσφαιρα του γηπέδου μας. Ο κόσμος της Λάρισας μας στηρίζει και για αυτό τον ευχαριστούμε ειλικρινά και ελπίζω να συνεχίζει να το κάνει και βέβαια και εμείς να τους το ανταποδώσουμε σύντομα.

Θα πρέπει όμως όλοι μας να καταλάβουμε την δυσκολία του πρωταθλήματος και πως θα πρέπει να υπερβάλλουμε εαυτών, γιατί η συνέχεια είναι πολύ δύσκολη!

Επόμενο ματς με τον Ιωνικό, ομάδα που βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση και με παίκτες υψηλού επιπέδου, όπως τον Λουκά, με τον οποίο υπήρξαμε συμπαίκτες και είναι ένας παίχτης πρότυπο επαγγελματία μπασκετμπολίστα και τρομερός συμπαίκτης.

Από την άλλη βέβαια θα πρέπει να βρούμε τρόπους για να σταματήσουμε τους Μπαρτ και Τζόουνς και να ελέγξουμε τον ρυθμό του ματς.

Κλείνοντας θα ήθελα να αναφερθώ στο τρομερό blog του Μπογρίνιοοοοο. Μου αρέσει η αυθεντικότητά του. Είναι ωραίος τύπος και χαίρομαι που δεν αλλάζει.

Να έχουμε ένα καλό μπασκετικό σαββατοκύριακο…”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Λάρισα

Δειτε επισης

Τέλος ο Ριζούλης από την Λάρισα: «Δεν πάω εγώ φυλακή για μια ομάδα»

Παρελθόν αποτελεί και επίσημα από τα χρέη ιδιοκτήτη της ΚΑΕ Λάρισας ο Θοδωρής Ριζούλης, όπ…