Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ Πάνοπλος ο ΠΑΟΚ!

Πάνοπλος ο ΠΑΟΚ!

aaron best paok besiktas

Ο ΠΑΟΚ αγωνίζεται εκτός έδρας εναντίον του Κολοσσού Ρόδου (25/10, 15:45), για την 5η αγωνιστική της Basket League, με την “ασπρόμαυρη” ΚΑΕ να ανακοινώνει πως προπονήθηκαν κανονικά οι Ζεκουάν Λιούις και Σταύρος Σχίζας, οι οποίοι θα αγωνιστούν κανονικά.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:
“Με μια προπόνηση τακτικής, που πραγματοποιήθηκε στο βοηθητικό γήπεδο του “PAOK Sports Arena”, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για τον αυριανό αγώνα με τον Κολοσσό Ρόδου για την 5η αγωνιστική της EKO Basket League (26/10, 15:45).

Στον έτσι κι αλλιώς ελάχιστο χρόνο που είχε ο ΠΑΟΚ για την προετοιμασία μετά το ταξίδι στην Ουγγαρία, προστέθηκαν τα προβλήματα τραυματισμών, τα οποία ουσιαστικά δε λύθηκαν και κάνουν την κατάσταση ακόμα πιο δύσκολη.

Ο Ζήσης Σαρικόπουλος έμεινε για δεύτερη συνεχόμενη μέρα εκτός προπονήσεων, καθώς δεν ξεπέρασε τις ενοχλήσεις που αντιμετωπίζει στο δεξί του γόνατο και η συμμετοχή του στην αυριανή αναμέτρηση θα αποφασιστεί την τελευταία στιγμή.

Ο JeQuan Lewis συμμετείχε στο πρόγραμμα του ΠΑΟΚ, χωρίς να ξεπεράσει απόλυτα τις ενοχλήσεις που νιώθει στο αχίλλειο.

Ο Σταύρος Σχίζας συμμετείχε για πρώτη φορά μέσα στην εβδομάδα στον κανονικό πρόγραμμα της προπόνησης, χωρίς να είναι στο 100% λόγω της απουσίας του από τις προπονήσεις των προηγούμενων ημερών.

Οι τρεις παίκτες συμπεριλήφθηκαν κανονικά στην αποστολή του ΠΑΟΚ, η οποία πέταξε για τη Ρόδο στις 14:00 και αποτελείται από τους:

JeQuan Lewis, Adam Smith, Σταύρος Σχίζας, Θοδωρής Καρράς, Απόλλων Τσόχλας, Γιάννης Χατζηνικόλας, Βαγγέλης Μαργαρίτης, Aaron Best, Antwaine Wiggins, Amanze Egekeze, Ζήσης Σαρικόπουλος, Zane Knowles.”

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Αργύρης Δεκαβάλλας
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

ΚΑΕ ΠΑΟΚ: «Εμείς μαζί για μια ζωή»

Πολύ ιδιαίτερη ημέρα η σημερινή για τον ΠΑΟΚ καθώς συμπληρώνει 98 χρόνια ζωής. Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ …