Κεντρική Basket League ΑΕΚ Οπαδοί της AEK δωρίζουν τα διαρκείας τους σε ΑμεΑ

Οπαδοί της AEK δωρίζουν τα διαρκείας τους σε ΑμεΑ

Σε μία εξαιρετική κίνηση προχώρησαν δύο οπαδοί της ΑΕΚ, καθώς αποφάσισαν να δώσουν τα διαρκείας τους σε ΑμεΑ. Ο ένας μένει στη Ρόδο και ο άλλος οπαδός στο Σίδνεϊ, αλλά αποφάσισαν να αγοράσουν διαρκείας και να τα δώσουν.

Αναλυτικά:

“Την ερχόμενη Δευτέρα (14/10) εκπνέει και η παράταση στη διάθεση των εισιτηρίων Διαρκείας της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου. Όσοι πιστοί προσέλθετε…

Η “κιτρινόμαυρη” καρδιά, ωστόσο, χτυπά παντού. Σε όλη την επικράτεια. Και σε όλη την υφήλιο. Με το “κιτρινόμαυρο” DNA να επιβεβαιώνει γιατί… “είναι διαφορετικό να είσαι ΑΕΚ”, που συνιστά διαχρονικό μότο και σύνθημα στα χείλη των οπαδών της.

Η ΑΕΚ ΒC ανακοινώνει, λοιπόν, ότι δύο “Ενωσίτες”, που επιθυμούν να διατηρήσουν την “ανωνυμία” τους, ένας από τη Ρόδο και ένας από τη μακρινή Αυστραλία και πιο συγκεκριμένα από το Σίδνεϊ, αποφάσισαν να δωρίσουν τα εισιτήρια Διαρκείας, που αγόρασαν σε συνενωσίτες – ΑμεΑ, που επιθυμούν να παρακολουθήσουν τους αγώνες της “Βασίλισσας” στο ΟΑΚΑ.

Όσοι φίλοι ΑμεΑ επιθυμείτε να ανταποκριθείτε στην προσφορά των δύο “Ενωσιτών”, ας αποστείλλετε μέχρι την Παρασκευή (11/10), στις 14:00, τα στοιχεία σας (ονοματεπώνυμο, e-mail, τηλέφωνο, αριθμός μητρώου ΚΕΠΑ) στη διεύθυνση tickets@aekbc.gr και μπείτε στην κλήρωση για τα δύο (2) Διαρκείας της περιόδου 2019-2020″.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε ΑΕΚ

Δειτε επισης

Αγγέλου: «Καλά κάνει ο αντίπαλος, έχει πάτημα – Τα λάθη είναι φυσιολογικά»

Η ΑΕΚ πήρε την πρόκριση για τα ημιτελικά του πρωταθλήματος της Basket League όπου θα αντιμ…