Κεντρική Β' Εθνική ΟΦΗ: Χωρίς Λιανό στην πρεμιέρα

ΟΦΗ: Χωρίς Λιανό στην πρεμιέρα

giannis lianos ofi

Με μία σημαντική απουσία θα παραταχθεί στην πρεμιέρα του στον Νότιο όμιλο της Β΄Εθνικής Κατηγορίας ο ΟΦΗ, καθώς δεν θα έχει στη διάθεση του τον Λιανό. Ο Έλληνας καλαθοσφαιριστής νοιώθει ενοχλήσεις και δεν μπόρεσε να προπονηθεί ούτε σήμερα.

Αναλυτικά:

“Η τελευταία προπόνηση της ομάδας μας ενόψει της πρεμιέρας της B’ Εθνικής, πραγματοποιήθηκε σήμερα με το πρόγραμμα να περιέχει τακτική και τον Λιανό να ακολουθεί ατομικό λόγω ενοχλήσεων.

Πριν το πρώτο τζάμπολ της χρονιάς, κόντρα στον Έσπερο, ο προπονητής της ομάδας μας, Βασίλης Ράλλης δήλωσε: “Για όλες τις ομάδες, η πρεμιέρα είναι δύσκολη. Δεν νομίζω πως κάποια ομάδα αυτή την στιγμή είναι έτοιμη 100%. Παίζουμε με μια ομάδα, η οποία θεωρείται στα φαβορί για την άνοδο, ισχυρές προσωπικότητες στις μεταγραφές της και με φυσικό ηγέτη τον προπονητή της, με πολύ ταλέντο στην προπονητική. Είναι μια δυνατή και δεμένη ομάδα. Σίγουρα το έργο μας θα είναι δύσκολο αλλά θα προσπαθήσουμε να δώσουμε ότι μπορούμε. Δυστυχώς δεν θα έχουμε την παρουσία του Λιανού, η οποία θα μας κοστίσει, ειδικά σε ένα συγκεκριμένο κομμάτι του παιχνιδιού. Έτσι, όμως είναι οι ομάδες και ο αθλητισμός και εμείς θα πρέπει να βρούμε τις λύσεις μέσα στο παιχνίδι για το καλύτερο.”

Ενώ, για το πρώτο παιχνίδι με τον Έσπερο, μίλησε και ο καλαθοσφαιριστής της ομάδας μας, Αλέξανδρος Πετράκης, όπου τόνισε: “Σίγουρα είναι μια δύσκολη πρεμιέρα με μια πολύ καλή ομάδα. Η απουσία του Λιανού είναι σημαντική για εμάς, αλλά πιστεύω θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό, είμαστε έτοιμοι και διαβασμένοι για το παιχνίδι και θα τα πάμε καλά. Η προετοιμασία πήγε πολύ καλά, κάναμε ένα μεγάλο ταξίδι στη Ταϊλάνδη, όπου μας πήγε λίγο πίσω στην προετοιμασία αλλά μας έδωσε παιχνίδια. Θεωρώ ότι είμαστε σε καλή κατάσταση και έτοιμοι για το πρωτάθλημα.”

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Β' Εθνική

Δειτε επισης

Δαδάλας: «Το παιχνίδι της χρονιάς αυτό με τον Φίλιππο Βέροιας»

Ο προπονητής της Γέφυρας τόνισε την κρισιμότητα του παιχνιδιού με τον Φίλιππο Βέροιας Παιχ…