Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός Ο Καλάθης αποθεώνει τον Φριντέτ! “Δεν έχω ξαναδεί τέτοιο σουτέρ” (vid)

Ο Καλάθης αποθεώνει τον Φριντέτ! “Δεν έχω ξαναδεί τέτοιο σουτέρ” (vid)

nick calathes panathinaikos promitheas

Δηλώσεις των Νικ Καλάθη, Τζίμερ Φριντέτ και Ταϊρίς Ράις, φιλοξενεί η Euroleague, σε video που “ανέβασε”. Οι τρεις παίκτες του Παναθηναϊκού ανέφεραν:

Νικ Καλάθης: “Έχουμε ένα καλό γκρουπ παικτών εδώ. Όλα κολλούν μεταξύ τους. Κάνουμε παρέα, πάμε έξω για φαγητό. Όλα τα κομμάτια ταιριάζουν. Το δέσιμο εκτός παρκέ δείχνει πράγματα και για το πώς θα φωνάζει ο ένας για τον άλλον στο γήπεδο, για το πόσο θα θέλει ο ένας να δει τον άλλον να τα πηγαίνει καλά.

Δεν έχω ξαναδεί σουτέρ σαν τον Φριντέτ. Είναι ένας παίκτης που δεν αστοχεί στην επίθεση. Πιστεύω θα ταιριάξει εξαιρετικά μαζί μου. Είναι ένας σουτέρ, θα ανοίξει την αντίπαλη άμυνα.

Ο Ταϊρίς φέρνει εμπειρία. Έχει κατακτήσει την Euroleague, είναι ο τύπος του παίκτη που πάντα θέλαμε για τις θέσεις “1”-“2″. Παίζει με την μπάλα στα χέρια, αλλά και μακριά από αυτήν. Η εμπειρία του θα μας βοηθήσει πολύ φέτος”.

Τζίμερ Φριντέτ: “Έχω πάει παντού. Άρχισα την καριέρα μου στο Σακραμέντο, μετά στο Σικάγο και μετά στην Κίνα για τρία χρόνια. Τώρα είμαι εδώ. Έχω γυρίσει τον κόσμο, κατά κάποιον τρόπο. Δεν είχα έρθει ξανά στην Ευρώπη. Είναι η πρώτη μου χρονιά εδώ και είμαι ενθουσιασμένος γι’ αυτό”.

Ταϊρίς Ράις: “Όταν είσαι πιο μικρόσωμος γκαρντ πρέπει να ανεβάσεις την ποιότητά σου και τις ικανότητές σου. Οι αντίπαλες άμυνες δεν ξέρουν πού θα πας και τι θα κάνεις”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Τιμωρήθηκε με δύο αγωνιστικές ο Τεόντοσιτς

Τιμωρήθηκε για έλλειψη σεβασμού ο Τεόντοσιτς. Με την κατηγορία της έλλειψης σεβασμού προς …