Κεντρική Ήφαιστος Λήμνου Μολυβδάς: “Η ΑΕΚ έχει γεμάτο ρόστερ”

Μολυβδάς: “Η ΑΕΚ έχει γεμάτο ρόστερ”

molivdas e1569527760210

Ο Ήφαιστος Λήμνου συνεχίζει την προετοιμασία του για το ματς με την ΑΕΚ στο πλαίσιο της τρίτης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Ο βοηθός προπονητή του Σωτήρη Μανωλόπουλου, Θανάσης Μολυβδάς πριν το ματς τόνισε ότι η ΑΕΚ έχει γεμάτο ροστερ ενώ σημείωσε ότι είναι πολύ σημαντικό τι παιχνίδι γι αυτούς.

Αναλυτικά:

“Είναι σαφές πως πρόκειται για ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για εμάς, δεδομένης της ποιότητας και του ονόματος του αντιπάλου. Θα είναι μια πολύ καλή ευκαιρία να δείξουμε την πρόοδο που έχουμε κάνει ως ομάδα σε αυτές τις δύο εβδομάδες που βρισκόμαστε σε επίσημες υποχρεώσεις, στο πιο δυνατό ως τώρα τεστ για εμάς. Είμαστε αισιόδοξοι ότι θα παρουσιαστούμε έτοιμοι για αυτή την αναμέτρηση.

Η ΑΕΚ είναι μια ομάδα με μεγάλη ποιότητα και βάθος στον πάγκο της. Από τη δική μας πλευρά, πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι στο αμυντικό κομμάτι για να μπορέσουμε να έχουμε επιτυχία και να μείνουμε στο παιχνίδι και να εκμεταλλευτούμε την έδρα και τη δύναμη που μας δίνει ο κόσμος, για να διεκδικήσουμε τις πιθανότητες που έχουμε για τη νίκη”

Για το τι πρεπει να προσέξει ο Ήφαιστος: “Πρέπει να ελέγξουμε τον ρυθμό γιατί η ΑΕΚ είναι μια ομάδα που της αρέσει να τρέχει. Κυρίως τα γκαρντ της έχουν ικανότητα στην εκτέλεση στο ανοιχτό γήπεδο. Στο παιχνίδι μισού γηπέδου πρέπει να ελέγξουμε την ικανότητα στο παιχνίδι «ένας με έναν» στο σκοράρισμα και τα πικ εν ρολ του Κιθ Λάνγκφορντ και του Κέντρικ Ρέι. Πρέπει επίσης, να ελέγξουμε την ικανότητα ενός πολύ μεγάλου αριθμού παικτών της ΑΕΚ στο επιθετικό ριμπάουντ, που της δίνει πολλές φορές ευκαιρίες για δεύτερες επιθέσεις”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Ήφαιστος Λήμνου

Δειτε επισης

Σεγκούρα: «Οι διαιτητές σφύριξαν σωστά, θα συνεχίσουμε να παλεύουμε»

Ο Κούρο Σεγκούρα στις δηλώσεις του ήταν λιτός και περιεκτικός έδωσε συγχαρητήρια στον Άρη …