Κεντρική Γ' Εθνική Μίλωνας: Σε live streaming ο αγώνας του με Τα Φανάρια

Μίλωνας: Σε live streaming ο αγώνας του με Τα Φανάρια

milonas basket 3

Ο Μίλωνας επέστρεψε στις Εθνικές Κατηγορίες και συνεχίζει να αναβαθμίζεται σε όλους τους τομείς. Η ομάδα της Νέας Σμύρνης στο πρώτο της εντός έδρας παιχνίδι μετά την επιστροφή θα αντιμετωπίσει Τα Φανάρια και ανακοίνωσε ότι θα προβάλει το ματς σε Live Streaming από το επίσημο κανάλι του Milon TV στο Youtube, προκειμένου οι φίλοι του μπάσκετ να έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν το παιχνίδι.

Αναλυτικά:

“Ο Μίλωνας την Κυριακή (20/10, 13:30) θα δώσει το πρώτο του εντός έδρας παιχνίδι στο πρωτάθλημα της Γ΄Εθνικής μετά την επιστροφή του στις Εθνικές Κατηγορίες. Ο σύλλογος μας συνεχίζει την αναβάθμιση του σε όλα τα επίπεδα και στο πλαίσιο αυτό ο αγώνας της Κυριακής θα μεταδοθεί σε Live Streaming από το Milon TV.

Όσοι φίλοι της ομάδας μας και του μπάσκετ δεν καταφέρουν να δώσουν το παρών στο γήπεδο μας, θα έχουν την ευκαιρία να δουν ιντερνετικά την αναμέτρηση. Ο αγώνας θα μεταδοθεί από το επίσημο κανάλι του Milon TV στο Youtube, κάτι που θα συμβεί για πρώτη φορά.

Η ομάδα και οι παίκτες του Δημήτρη Αποσκίτη σας περιμένουν να στηρίξετε την ομάδα τόσο με την φυσική σας παρουσία στο γήπεδο, αλλά και μέσω του Milon TV.

https://www.youtube.com/channel/UCV8e3UFpmCJuv_fXePzutOg”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Γ' Εθνική

Δειτε επισης

National League 2 (5ος όμιλος): Τα αποτελέσματα της 20ης αγωνιστικής

«Πάρτι» έκανε η Χαλκιδική… Τα αποτελέσματα και η βαθμολογία. Εύκολο ήταν το έργο του…