Κεντρική Α1 Ήφαιστος Λήμνου Μανωλόπουλος:”Ήταν η μεγαλύτερη νίκη στην ιστορία του Ηφαίστου”

Μανωλόπουλος:”Ήταν η μεγαλύτερη νίκη στην ιστορία του Ηφαίστου”

Ιδιαίτερα ικανοποιημένος με την νίκη του Ηφαίστου κόντρα στην ΑΕΚ εμφανίστηκε στις δηλώσεις του ο Σωτήρης Μανωλόπουλος, τονίζοντας ότι πρόκειται για την μεγαλύτερη νίκη στην ιστορία της ομάδας.

Παράλληλα, ο τεχνικός της ομάδας της Λήμνου επισήμανε ότι είναι απαραίτητο να μην αποπροσανατολιστούν οι παίκτες του από αυτό το αποτέλεσμα, και έδωσε το σύνθημα της συνέχειας της σκληρής δουλειάς αφού πρώτα το διασκεδάσουν έως την Δευτέρα.

Διαβάστε αναλυτικά:

«Εννοείται ότι είμαστε μια ομάδα με μικρή ιστορία στην Basket League, ένα χρόνο και κάτι. Είναι η μεγαλύτερη νίκη που έχουμε κάνει ως τώρα. Απέναντι σε μια ομάδα που είναι πολύ καλή, με καλή στελέχωση, βάθος, καλό προπονητή και βαριά φανέλα. Αυτομάτως λοιπόν, η νίκη μας είναι πολύ μεγάλη. Η νίκη αυτή ήρθε για δύο λόγους.

Πρώτον, γιατί η ατμόσφαιρα για ακόμη μία φορά ήταν καταπληκτική, αλλά σήμερα λίγο παραπάνω, γιατί το παιχνίδι στράβωσε πολλές φορές και το μόνο που πήραμε ήταν ενέργεια και εμψύχωση από τον κόσμο. Αυτό μας έδωσε μια παραπάνω ώθηση, γι αυτό θέλω να ευχαριστήσω για ακόμη μια φορά όσους βρέθηκαν στο γήπεδο και μας υποστήριξαν.

Δεύτερον, γιατί μείναμε ενωμένοι για σαράντα λεπτά. Πέραν αυτών που αφορούν στην τακτική και όσα πρέπει να προσέξουμε και να προφυλάξουμε ως σύνολο, στον πίνακα στα αποδυτήρια είχα γράψει ακριβώς αυτό: να μείνουμε ενωμένοι μέχρι το τέλος. Κι αυτός είναι ο λόγος που κερδίσαμε, γιατί το παιχνίδι στράβωσε και μείναμε ενωμένοι.

Βοηθούσε ο ένας τον άλλον στον αγωνιστικό χώρο, από τον πάγκο οι παίκτες ήταν ενεργητικοί και εμψύχωναν όσους έπαιζαν. Κάναμε αυτά που είχαμε βάλει ως τακτική.

Από εκεί και πέρα, μια τέτοια νίκη που ήρθε νωρίς, γιατί είμαστε ακόμα στον Οκτώβριο, μπορεί να μας αποπροσανατολίσει. Θέλω τα παιδιά να το χαρούν και να το διασκεδάσουν. Από τη Δευτέρα όμως, τα κεφάλια κάτω γιατί έχουμε δρόμο ακόμα. Είμαστε οι ίδιοι που ήμασταν πριν από αυτό το παιχνίδι, δεν είμαστε κάτι περισσότερο ή καλύτερο. Πρέπει να δουλέψουμε γιατί έχουμε πάρα πολύ δρόμο μπροστά μας στην Basket League.

Δεν υπήρχε στιγμή που να μην πιστεύω στη νίκη. Για μένα ήταν να πάρουμε περισσότερο ρυθμό και ενέργεια, το κλειδί. Θέλαμε να είμαστε πιο επιθετικοί, γι αυτό καταφέραμε να επιστρέψουμε και να κερδίσουμε».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Ήφαιστος Λήμνου

Δειτε επισης

Τέλος κι επίσημα από τη Basket League ο Μπούμπουρας

Ο Ήφαιστος Λήμνου τη νέα χρονιά δεν θα αγωνιστεί στην Basket League. Ο ισχυρός άνδρας της …