Κεντρική Elite League Κωστής: “Μας δίνει ενέργεια και ψυχολογία η νίκη”

Κωστής: “Μας δίνει ενέργεια και ψυχολογία η νίκη”

kostis

Ο Διαγόρας Δρυοπιδέων συνεχίζει αήττητος στο πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής Κατηγορίας, καθώς επικράτησε για τη δεύτερη αγωνιστική και του Τρίτωνα. Ο βοηθός προπονητή της ομάδας, Φοίβος Κωστής, μίλησε για το ματς και τόνισε ότι η νίκη τους δίνει ενέργεια και ψυχολογία για τη συνέχεια, ενώ αναφέρθηκε και στο ματς του Κυπέλλου με τον Πανιώνιο.

Αναλυτικά:

“Σήμερα τέθηκαν αντιμέτωπες δύο ομάδες με εκ διαμέτρου διαφορετικούς στόχους. Θεωρώ πως ήταν μια πολύ σημαντική νίκη, καθώς ο Τρίτωνας, ειδικά στην έδρα του παρουσιάζεται πάντα διαβασμένος και καλά δουλεμένος. Σίγουρα όλες οι ομάδες, όπως άλλωστε και εμείς απόψε, θα πρέπει να παλέψουν πολύ για να πάρουν ένα θετικό αποτέλεσμα εδώ.

Στο αγωνιστικό μέρος, κρατήσαμε την συγκέντρωσή μας στο πλάνο που είχαμε, για αρκετά μεγάλο διάστημα. Είναι αλήθεια πως έχουμε την ευχέρεια να σκοράρουμε με πολλούς παίκτες, αλλά δεν παύει και η άμυνα να είναι ένα σημαντικό κομμάτι που θέλουμε οπωσδήποτε να βελτιώσουμε για την συνέχεια. Είμαστε ακόμα στην αρχή και η σημερινή νίκη μάς δίνει ενέργεια και καλή ψυχολογία για να συνεχίσουμε, τίποτα παραπάνω.

Καλή συνέχεια στην ομάδα του Τρίτωνα. Εμείς κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι με τον Πανιώνιο για το Κύπελλο. Περιμένουμε τον κόσμο να έρθει και να στηρίξει την προσπάθεια των παιδιών”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Elite League

Δειτε επισης

Elite League: Τα αποτελέσματα των play off/ play outs

Πήρε προβάδισμα ο  Ηρακλής. Τα αποτελέσματα των play off/ play out. Ο Ηρακλής επικράτησε τ…