Κεντρική Διεθνή Καμπάτσο:”Παλιότερα είχα εμμονή με το ΝΒΑ, τώρα…”

Καμπάτσο:”Παλιότερα είχα εμμονή με το ΝΒΑ, τώρα…”

Την ικανοποίηση του από τον σεβασμό που του δείχνει η Ρεάλ Μαδρίτης αποκάλυψε σε συνέντευξη του στην “Diario Ole”, ο Φακούντο Καμπάτσο, σεβασμό που τον κάνει να μην τον ενδιαφέρει πλέον η προοπτική του ΝΒΑ.

Συγκεκριμένα, ο Αργεντινός γκαρντ τόνισε ότι στο παρελθόν είχε εμμονή με την ιδέα του να πάει στον μαγικό κόσμο, αλλά με την προσοχή που δείχνει στο πρόσωπο του η βασίλισσα πλέον ουσιαστικά δεν τον απασχολεί.

Διαβάστε αναλυτικά:

«Παλαιότερα, είχα εμμονή με το ΝΒΑ. Το ΝΒΑ δεν είναι πια ψύχωση για μένα. Νόμιζα ότι ήταν άλλο πράγμα, τώρα όμως το αντιμετωπίζω με μεγαλύτερη ηρεμία. Μου έκαναν διαρκώς ερωτήσεις για το ΝΒΑ, μου δημιουργούσαν άγχος, νόμιζα ότι υπάρχει μόνο το ΝΒΑ και τίποτα πέρα από αυτό.

Αλλά στην πραγματικότητα, δεν μου έγινε ποτέ συγκεκριμένη πρόταση. Καταλαβαίνω ότι το ενδιαφέρον που υπήρχε συζητήθηκε αρκετά και δημοσιοποιήθηκε στα social media, αλλά επί της ουσίας δεν υπήρχε κάτι πραγματικό πάνω σε αυτό»

Για το αν σκέφτεται ακόμα να πάει στο ΝΒΑ:«Σε κάθε περίπτωση πρόκειται για κάτι μακροπρόθεσμο. Σήμερα, είμαι καλά στη Ρεάλ Μαδρίτης. Όταν έφτασε η πρόταση ανανέωσης του συμβολαίου μου, φάνηκε ότι η ομάδα με σέβεται, κι αυτό με γεμίζει ευθύνη και πίεση, κάτι το οποίο έψαχνα κι εγώ ο ίδιος. Οπότε δεν δίστασα λεπτό να υπογράφω νέο συμβόλαιο για τα επόμενα πέντε χρόνια».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Τρόμος στο Ισραήλ: Σε καταφύγιο οι Σφαιρόπουλος, Δέδας, Γεραγωτέλλης (pic)

Σκηνές τρόπου ζουν οι άνθρωποι που μένουν στο Ισραήλ, με τη σκέψη μας να είναι και στους Έ…