Κεντρική Basket League Προμηθέας Πατρών Η διάθεση εισιτηρίων για το παιχνίδι με Μονακό

Η διάθεση εισιτηρίων για το παιχνίδι με Μονακό

chris babb promitheas patras rishon

O Προμηθέας συνεχίζει τις υποχρεώσεις του στο Eurocup και θα αντιμετωπίσει την Μονακό. Οι Πατρινοί ενημέρωσαν ότι κυκλοφόρησαν τα εισιτήρια. Αναλυτικά:

“To ευρωπαϊκό ταξίδι του Προμηθέα ξεκίνησε με εκκωφαντικό τρόπο στο Ισραήλ μετά το εντυπωσιακό διπλό επί της Maccabi Rishon LeZion και η πατρινή ομάδα επιστρέφει στη βάση της για να υποδεχθεί την Μονακό για την 2η αγωνιστική του 7DAYS EuroCup με τον Προμηθέα να θέλει την νίκη που θα τον διατηρήσει αήττητο στην κορυφή του Α΄ Ομίλου της διοργάνωσης.

Ο αγώνας θα διεξαχθεί την Τετάρτη 9 Οκτωβρίου στην κεντρική σάλα του «Δημ. Τόφαλος», με ώρα έναρξης τις 19:30 και οι φίλοι του μπάσκετ μπορούν να προμηθεύονται τα εισιτήρια της αναμέτρησης ηλεκτρονικά μέσω της Viva ή καθημερινά 09:00-18:00 από τα γραφεία της ΚΑΕ στο κέντρο (Κανακάρη 136, 5ος Όροφος, τηλ: 2610 275820) ή το προπονητικό κέντρο του Προμηθέα στον Καστελλόκαμπο (τηλ: 2610 434536). Την ημέρα του αγώνα τα εισιτήρια θα διατίθενται 09:00-15:00 από τα γραφεία της Γραμματείας στο προπονητικό κέντρο του Προμηθέα στον Καστελλόκαμπο και από τα γραφεία της ΚΑΕ στο κέντρο και από το εκδοτήριο μετά τις 17:30”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Προμηθέας Πατρών

Δειτε επισης

Παπαθεοδώρου: «Ήρθαμε να… θαυμάσουμε τον Παναθηναϊκό»

Στην κακή εικόνα της ομάδας του στάθηκε ο Ηλίας Παπαθεοδώρου. Απαράδεκτη χαρακτήρισε την ε…