Κεντρική Γυναίκες Γκρέιβς: “Να ελέγξουμε τον ρυθμό με την VBW CEKK Cegled”

Γκρέιβς: “Να ελέγξουμε τον ρυθμό με την VBW CEKK Cegled”

basara graves olympiakos kronos agiou dimitriou

Μετά την 100η της συνεχόμενη νίκη στο ελληνικό πρωτάθλημα, η ομάδα μπάσκετ Γυναικών του Ολυμπιακού, στρέφει το ενδιαφέρον της και πάλι στο Eurocup. Η ομάδα του Πειραιά φιλοξενεί την VBW CEKK Cegled στο ΣΕΦ την Τετάρτη (30/10, 18:30) και στόχος του είναι η νίκη μετά το αρνητικό αποτέλεσμα στην Βαλένθια. Η Μπασάρα Γκρέιβς μίλησε στο www.olympiacossfp.gr για το παιχνίδι με την ομάδα από την Ουγγαρία και το πώς θα πρέπει να αγωνιστούν οι «ερυθρόλευκες» για να επανέλθουν στις επιτυχίες στην Ευρώπη.

H Αμερικανίδα φόργουορντ/σέντερ του Ολυμπιακού τόνισε αναφορικά με το παιχνίδι της προηγούμενης αγωνιστικής στην έδρα της Valencia πως: «Δεν ήμασταν καλές στην Ισπανία στο κομμάτι της άμυνας και αυτό είναι κάτι που οφείλουμε να το διορθώσουμε. Η επίθεση σίγουρα θα έρθει γιατί έχουμε μία ομάδα με ταλέντο, αλλά εάν είμαστε καλές στην άμυνα, τα πράγματα θα γίνουν πολύ εύκολα στη συνέχεια για μας» ενώ συνέχισε σχετικά με το τι δεν πήγε καλά στο ματς της 2ης αγωνιστικής: «Στην Ισπανία πιστεύω ότι δεν μπορέσαμε ουσιαστικά να επικοινωνήσουμε στην άμυνα. Δεν είχαμε γενικότερα καλό παιχνίδι, είχαμε θετικά διαστήματα γιατί όταν βρεθήκαμε πολύ πίσω καταφέραμε και καλύψαμε την διαφορά παίζοντας ως ομάδα. Αυτό όμως πρέπει να το κάνουμε για 40 λεπτά».

Επόμενος αντίπαλος του Ολυμπιακού η VBW CEKK Cegled στο ΣΕΦ την Τετάρτη (30/10, 18:30) στο ΣΕΦ, με τις «ερυθρόλευκες» να αναζητούν την δεύτερή τους νίκη στο Eurocup.

Η Μπασάρα Γκρέιβς δήλωσε για το συγκεκριμένο παιχνίδι και ποιο θα είναι το «κλειδί» για το θετικό αποτέλεσμα: «Σίγουρα ο ρυθμός θα παίξει κύριο ρόλο απέναντι στην VBW CEKK Cegled, να κόψουμε την ταχύτητά της κάτι που δεν καταφέραμε να κάνουμε απέναντι στην Valencia. Στην Ισπανία έτρεξαν πολύ και εμείς δεν μπορέσαμε να τους ανακόψουμε. Πιστεύω ότι την Τετάρτη πρέπει να επικεντρωθούμε σε αυτό το κομμάτι στην άμυνά μας και στον ρυθμό. Ταυτόχρονα πρέπει να ελέγξουμε τα ριμπάουντ και να είμαστε ανταγωνιστικές και εκεί».

Ενώ για το τι περιμένει από την ομάδα της, η παίκτρια του Θρύλου είπε: «Θα κοιτάξουμε να ακολουθήσουμε κατά γράμμα όσα μας ζητάει ο κόουτς και να δώσουμε και την ψυχή μας στο παρκέ. Να παίξουμε το μπάσκετ μας και να γίνουμε ακόμα πιο δυνατές στην έδρα μας».

Τέλος η Μπασάρα Γκρέιβς μίλησε για τον κόσμο του Ολυμπιακού, λέγοντας: «Θέλουμε δίπλα μας τον κόσμο μας. Είναι πάντα ζεστοί μαζί μας και μας βοηθούν να γινόμαστε ακόμα πιο δυνατές στο παρκέ. Περιμένουμε πως και πώς να πάρουμε την ενέργειά τους και να μας σπρώξουν σε ένα ακόμα θετικό αποτέλεσμα».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Γυναίκες

Δειτε επισης

Α1 γυναικών: Η Λόρεν Μανίς MVP της 20ης αγωνιστικής

Ο Λόρεν Μανίς πολυτιμότερη της 20ης αγωνιστικής της Α1 γυναικών. Η Λόρεν Μανίς παίκτρια τη…