Κεντρική Basket League Προμηθέας Πατρών Γιατράς: «Όποιοι πιστεύαμε ότι είναι καλύτεροι παίζανε»

Γιατράς: «Όποιοι πιστεύαμε ότι είναι καλύτεροι παίζανε»

Ο Μάκης Γιατράς εμφανίστηκε ικανοποιημένος από τη νίκη του Προμηθέα επί του Ιωνικού, αλλά όχι κι από την εμφάνιση των παικτών του.

Αναλυτικά:

«Καλησπέρα. Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι για εμάς, δεν ήταν όπως το περιμέναμε, δεν είχαμε ενέργεια, δεν είμασταν συγκεντρωμένοι, δεχτήκαμε πάρα πολλούς πόντους στο γήπεδο μας, νομίζω ήταν διαφορετικό το παιχνίδι μας και νομίζω πετύχαμε περισσότερα καλάθια με ατομικές προσπάθειες, παρά μέσα από την ομάδα.

Εμάς μας αρέσει να παίζουμε διαφορετικό μπάσκετ, σήμερα είμαι ευχαριστημένος από την εμφάνιση, κρατάμε μόνο τη νίκη. Να δώσω συγχαρητήρια στον κόσμο που ήρθε στο γήπεδο και τον δικό μας και στον κόσμο του Ιωνικού που δημιούργησαν μια φίλαθλη ατμόσφαιρα. Καλή συνέχεια στον Ιωνικό. Εμείς κοιτάμε τον αγώνα της Τετάρτης με τη Μονακό, που είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι, το πρώτο παιχνίδι EuroCup στην έδρα μας, θέλουμε τον κόσμο μας στο γήπεδο, να μας υποστηρίξει, να μας δώσει ενέργεια και να μας σπρώξει για να πάρουμε τη νίκη.

Για το τρίτο παιχνίδι που ο Προμηθέας μοιράζει παραπάνω από 20 ασίστ και έχει μονοψήφιο αριθμό λαθών: «Το έκανα το σχόλιο πριν. Θα μπορούσαμε να παίξουμε πολύ καλύτερα. Νομίζω παίξαμε περισσότερο ατομικά παρά ομαδικά, το παιχνίδι σήμερα κερδήθηκε με ατομικές προσπάθειες. Δεν είχαμε ενέργεια, δεν είχαμε διάθεση. Σίγουρα είναι θετικό να κάνεις λίγα λάθη και πολλές ασίστ, πάντως απ΄το συγκεκριμένο παιχνίδι δεν είμαι ικανοποιημένος και μπορούμε να παίξουμε σίγουρα καλύτερα και πιο ομαδικά. Χωρίς να είναι δικαιολογία βέβαια, προερχόμαστε από ένα tour, αλλά νομίζω το θέμα της ενέργειας έπαιξε ρόλο».

Για τα ριμπάουντ: «Το θέμα του ριμπάουντ είναι σίγουρα θέμα διάθεσης, ενέργειας, ο Ιωνικός ήταν σίγουρα πιο συγκεντρωμένος, μας πήρε ριμπάουντ που υποτίθεται είμαστε πιο αθλητική ομάδα, και ήταν ένα σημείο του παιχνιδιού που δεν μπορούσαμε να παίξουμε όπως θέλουμε. Χάσαμε πολλά εύκολα καλάθια στους αιφνιδιασμούς, είμαστε άστοχοι, είχαμε παίκτες που σε άλλα παιχνίδια είναι πολύ πιο εύστοχοι. Δεν έχει κανείς κανένα πρόβλημα, στην ουσία παίζουμε με όλους τους παίκτες, όποιοι πιστεύαμε ότι είναι καλύτεροι παίζανε».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Προμηθέας Πατρών

Δειτε επισης

Γιατράς: «Το πρόβλημα μας ήταν στο μυαλό, φταίω εγώ»

Το Περιστέρι έκανε το μπρέικ στην Πάτρα κερδίζοντας τον Προμηθέα και ο Μάκης Γιατράς ανέλα…