Κεντρική Γυναίκες Έξαλλοι στον ΠΑΟΚ! “Εγιναν 6 ράμματα σε αθλήτριά μας, ζητήσαμε την εξαίρεση των διαιτητών”

Έξαλλοι στον ΠΑΟΚ! “Εγιναν 6 ράμματα σε αθλήτριά μας, ζητήσαμε την εξαίρεση των διαιτητών”

ginaikeio paok

Στον ΠΑΟΚ “βράζουν” σχετικά με όσα έγιναν στο παιχνίδι Nεανίδων με αντίπαλο τον Παναθλητικό Συκεών, κατά την διάρκεια του οποίου τραυματίστηκε η αθλήτρια, Αθηνά Λέξα και της έγιναν έξι ράμματα ενώ επισήμως ο “Δικέφαλος” ζήτησε την εξαίρεση των διαιτητών. Αναφορά στα όσα έγιναν, έκανε και ο προπονητής, Νίκος Παπαδόπουλος.

Ο Α.Σ. ΠΑΟΚ αναφέρει:

“Ο ΠΑΟΚ ΚΥΑΝΑ αντιμετώπισε τον Παναθλητικό Συκεών στο κλειστό γήπεδο του Επταπυργίου το βράδυ της Τρίτης 15 Οκτωβρίου 2019, σε ένα παιχνίδι για γερά «νεύρα», αφού η εξέλιξη του αγώνα κρίθηκε από κάθε άλλο παράγοντα, εκτός των αγωνιζομένων αθλητριών.

Ο Δικέφαλος διατήρησε το προβάδισμα από την έναρξη του αγώνα μέχρι και το τρίτο δεκάλεπτο, στο οποίο αποχώρησε η αθλήτρια Αθηνά Λέξα, λόγω τραυματισμού. Από εκεί και έπειτα, οι διαιτητικές αποφάσεις ήταν αυτές που έκριναν το τελικό σκορ του αγώνα.

Η αθλήτρια του Δικεφάλου μεταφέρθηκε στο Διαβαλκανικό Ιατρικό Κέντρο, όπου και έκανε 6 ράμματα στο φρύδι. Η διαιτησία της αναμέτρησης κατέληξε να είναι επικίνδυνη για την ακεραιότητα των αγωνιζομένων αθλητριών, αμαυρώνοντας το ίδιο το άθλημα…

Ο ΠΑΟΚ, σε επιστολή του, ζήτησε την εξαίρεση των διαιτητών της αναμέτρησης από όλους τους αγώνες των τμημάτων υποδομής του, καταδικάζοντας τα όσα έγιναν στην αναμέτρηση του αγώνα των νεανίδων.

Δεκάλεπτα: 11-10, 20-23, 32-37, 49-44

Παναθλητικός (Λαζάρου): Αθανάτου 3 (1), Μπαξεβάνου 9(2), Σαράντη 4, Θεοδοσίου 7 , Παπαμιλτιάδου, Κωνσταντινίδου 6, Μπαχαρίδου Π. 7(1), Σαραντάκη 2, Αντωνίου 11, Μπατή

ΠΑΟΚ ΚΥΑΝΑ (Μασλαρινός-Αγγελίδης): Κουμαντσιώτου 4, Λέξα 12, Μπουτσούκη 11, Άλλεν Α., Τζέλου 4, Χατζηδάκη 3(1), Μιχαηλίδου Ε. 1, Μιχαηλίδου Κ. 9, Παντώτη”.

Ο τεχνικός, Νίκος Παπαδόπουλος έγραψε στον λογαριασμό του στο facebook: 

“Συγχαρητηρια στην ομαδα του Παναθλητικου!το οτι υπαρχουν ομαδες που ασχολουνται και με τις υποδομες τους κανει καλυτερη κ την δικη μας προσπαθεια και ομαδα!
Πρεπει ομως καποια στιγμη να ενδιαφερθουν και οι υπολοιποι φορεις!διεξαγωγη πρωταθληματος με σημαντικους αγωνες τοσο νωρις χωρις οι ομαδες να ειναι ετοιμες (λες και δεν προλαβαινουμε να τελειωσουμε),παντελης απουσια παραγoντων της ενωσης στα ματς(ειχε μπαλα σημερα οκ),διαιτητες χαμηλου επιπεδου (ουτε λογος για τριτο διαιτητη οι αλλες ενωσεις ειναι χαζες),αγωνες χωρις ουτε καν Γυμνασιαρχο για να βοηθησει…
Υπαρχουν τοσες διεθνεις αθλητριες καθε χρονο στην πολη και αντι να τις βοηθησουμε το μονο που μας νοιαζει ειναι να τελειωνουμε με την αγγαρεια των πρωταθληματων των κοριτσιων!
Ας φταιω εγω και οι ομαδα μου ο ΠΑΟΚ κυριοι αλλα καποια στιγμη πρεπει να αλλαξει αυτη η κατασταση…αλλιως ειναι θεμα χρονου να σταματησουμε και εμεις να ενδιαφερομαστε και μετα…θα γραφτουμε στο βολλευ!
ΥΓ!να μας πει ο κυριος Κώνης στα ποσα ραμματα δινεται φαουλ να ξερουμε! ΥΓ2! μην αναρωτιεστε μετα γιατι και στα αγορια και στα κοριτσια εχουμε να δουμε πανελληνιο χρονια
ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΜΑΣ!”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Γυναίκες

Δειτε επισης

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός 60-50

Το 2-2 έκανε ο Ολυμπιακός. Σε πέμπτο παιχνίδι θα αναδειχθεί ο φετινός πρωταθλητής στην Α1 …