Κεντρική Basket League Άρης Χωρίς Μποχωρίδη και Μόρις

Χωρίς Μποχωρίδη και Μόρις

aris 2

Ο Αρής αγωνίζεται στο “Νίκος Γκάλης” εναντίον του Παναθηναϊκό (26/10, 19:00), για την 5η αγωνιστική της Basket League, με τους “κιτρινόμαυρους” να ανακοινώνουν πως ο Σούλης Μαρκόπουλος δεν θα έχει στην διάθεσή του τους Λευτέρη Μποχωρίδη και Τζέιλεν Μόρις.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:
“Ο Άρης αγωνίζεται αύριο (26/10, 19:00, COSMOTE SPORT 4 HD), απέναντι στον Παναθηναϊκό, στο “Νίκος Γκάλης” της Αθήνας, για την 5η αγωνιστική της ΕΚΟ Basket League. Μιλώντας στο www.arisbc.gr, ο συνεργάτης του Σούλη Μαρκόπουλου, Παντελής Μπούτσκος, ανέφερε:
“Έχουμε μπροστά μας τον πιο δύσκολο αγώνα της σεζόν, απέναντι σε μία ομάδα που έχει χτιστεί για να πρωταγωνιστήσει στην Ευρωλίγκα. Οφείλουμε να διαχειριστούμε τις απουσίες μας και να παρουσιαστούμε με υψηλό κίνητρο, ώστε να καταθέσουμε στο παρκέ το μέγιστο φορτίο ενέργειας.

Στην επίθεσή μας, πρέπει να ανταποκριθούμε στην πίεση, που ασκεί ο αντίπαλος και να στοχεύσουμε μεθοδικά σε καταστάσεις, που παράγουν πλεονέκτημα για μας.

Έχουμε μέσο όρο 20 ασίστ, ανά παιχνίδι και θέλουμε να χτίσουμε πάνω σ’ αυτό, βελτιώνοντας το spacing και το timing, που εκτελούμε στο σετ παιχνίδι. Με τον τρόπο αυτό θα έχουμε την κατάλληλη ισορροπία στο αμυντικό μας transition, προκειμένου να περιορίσουμε τη δημιουργία και την εκτέλεση των αντιπάλων μας στο ανοιχτό γήπεδο.”

Οι “κίτρινοι” ολοκλήρωσαν σήμερα (25/10) την προετοιμασία τους με μια μεσημεριανή προπόνηση. Πλην των Morris και Μποχωρίδη που ακολουθούν ατομικό πρόγραμμα, οι υπόλοιποι παίκτες ήταν στη διάθεση του Σούλη Μαρκόπουλου.

Την αποστολή του ΑΡΗ, που θα αναχωρήσει για την Αθήνα, αποτελούν οι εξής καλαθοσφαιριστές: Βλάσιος, Φλώνης, Milosevic, Σακελλαρίου, Σιδηροηλίας, Talton, Gecevicius, Gagic, Σλαφτσάκης, Νετζήπογλου, Dragicevic, Βουλγαρόπουλος.”

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Αργύρης Δεκαβάλλας
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Ούτε με Περιστέρι ο Γκάλινατ

Ο Ρομπέρτο Γκάλινατ δεν θα αγωνιστεί κόντρα στο Περιστέρι. Ο Ρομπέρτο Γκάλινατ δεν προλαβα…