Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα Αρμάνι Μιλάνο – Ζαλγκίρις Κάουνας 85-81

Αρμάνι Μιλάνο – Ζαλγκίρις Κάουνας 85-81

sergio rodriguez ax armani zalgiris

Η Αρμάνι Μιλάνο ξεπέρασε το εμπόδιο της Ζαλγκίρις Κάουνας, καθώς κατάφερε να πάρει τη νίκη με 85-81 στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής της Ευρωλίγκα. Η ιταλική ομάδα είχε το προβάδισμα σε όλο το ματς και παρότι οι Λιθουανοί έμειναν κοντά στο σκορ μέχρι το τέλος κατάφερε να πανηγυρίσει την πρώτη της νίκη στη διοργάνωση.

Η Αρμάνι Μιλάνο ήταν φανταστική στο πρώτο δεκάλεπτο με την Ζαλγκίρις Κάουνας. Οι Ιταλοί είχαν τον πλήρη έλεγχο στο ματς και με εξαιρετική άμυνα και επίθεση πήρε το πάνω χέρι στο ματς. Οι φιλοξενούμενοι δεν μπόρεσαν να αντιδράσουν σε κανένα σημείο και στο τέλος του πρώτου δεκαλέπτου ήταν πίσω στο σκορ με 23-7.

Η δεύτερη περίοδος, όμως, δεν είχε καμία σχέση με την πρώτη. Η ομάδα του Μεσίνα δεν μπόρεσε να συνεχίσει την καλή της άμυνα και η διαφορά μοιραία μειώθηκε. Η Ζαλγκίρις Κάουνας ανέβασε την απόδοση της και με κορυφαίο τον πρώην παίκτη του Παναθηναίκού, Λούκας Λεκαβίτσιους κατάφερε να ρίξει τη διαφορά στους 7 (43-36).

Η λιθουανική ομάδα είχε μπει για τα καλά στο ματς και προσπαθούσε να κάνει την ανατροπή στο ματς (59-54). Η Αρμάνι Μιλάνο άντεξε και με ένα εξαιρετικό ξεκίνημα στην τελευταία περίοδο έστειλαν ξανά τη διαφορά στους 10 (73-63). Η Ζαλγκίρις μείωσε ξανά τη διαφορά στους 2 πόντους με τον Γκριγκόνις να μην τα παρατάει και μείωσε σε 83-81 12” πριν το τέλος.

Ο Σέρχιο Ροντρίγκεθ ήταν ψύχραιμος και με 2/2 βολές έγραψε το τελικό 85-81.

Τα δεκάλεπτα: 23-7, 43-36, 59-54, 85-81

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (28/3)

Τα φώτα στο Βελιγράδι και τον Ολυμπιακό «Πλούσιο» είναι το σημερινό τηλεοπτικό πρόγραμμα (…