Κεντρική Basket League Άρης Άρης: Το πρόγραμμα των Ακαδημιών και η άνετη επικράτηση του παιδικού (pics)

Άρης: Το πρόγραμμα των Ακαδημιών και η άνετη επικράτηση του παιδικού (pics)

aris3

O A.Σ. Άρης γνωστοποίησε το πρόγραμμα για τα τμήματα υποδομής μπάσκετ. Αναλυτικά:

“Ο Α.Σ. ΑΡΗΣ ανακοινώνει το πρόγραμμα προπονήσεων των Ακαδημιών Μπάσκετ του συλλόγου, καθώς και του προπαιδικού τμήματος, στο κλειστό «Μάκης Νάτσης», το οποίο βρίσκεται κάτω από τη Θύρα 1 του «Κλεάνθης Βικελίδης».

Στο μεταξύ, όπως ενημέρωσε ο Α.Σ. Άρης… “άνετη εκτός έδρας νίκη επί του Ναυάρχου Βότση πέτυχε η ομάδα μπάσκετ Παίδων του ΑΡΗ, με 60-92.

Οι παίκτες του Παναγιώτη Κουβάτση – Δημήτρη Μπουσβάρου έκαναν ένα εξαιρετικό τέταρτο δεκάλεπτο, όπου με επιμέρους σκορ 4-26, έφτασαν με άνεση στο «2 στα 2» στο πρωτάθλημα Παίδων της ΕΚΑΣΘ.

Τα δεκάλεπτα: 11-26, 38-44, 56-66, 60-92.

Η σύνθεση του ΑΡΗ (Κουβάτσης – Μπουσβάρος): Βασιλειάδης 3, Καζαντζής 2, Σκουλαριώτης 11, Χατζηγιάννης 11 (1), Λαμπρόπουλος 19 (2), Μισαηλίδης 6, Κόγιος 2, Τσιλιγγαρίδης Σ. 3 (1), Πανούδης, Δονάκης, Νάκος 8 (1), Κρυσταλλίδης.

Η ομάδα Παίδων αγωνίζεται με τον ΠΑΟΚ την προσεχή Κυριακή (13/10) στο «Nick Galis Hall», για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Σημαντικό αγώνα δίνει και η ομάδα Εφήβων, που επίσης μετρά δύο νίκες σε ισάριθμα ματς, το Σάββατο (12/10) κόντρα στη ΧΑΝΘ, επίσης στο «Nick Galis Hall»”.

Παρακάτω, μπορείτε να δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα των Ακαδημιών, από Δευτέρα έως Παρασκευή και το Σάββατοκύριακο”.

aris1aris2

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Καστρίτης: «Ο Άρης έκανε τεράστιες υπερβάσεις φέτος»

Στην αστοχία της ομάδας του στάθηκε ο Γιάννης Καστρίτης. Ο Γιάννης Καστρίτης στις δηλώσεις…