Κεντρική NBA Αντετοκούνμπο:”Ποτέ δεν είπα αυτή την ατάκα στην έρευνα του Χάρβαρντ”
NBA

Αντετοκούνμπο:”Ποτέ δεν είπα αυτή την ατάκα στην έρευνα του Χάρβαρντ”

bucks wizzards giannis antetokounmpo

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο προχώρησε σε διάψευση της ατάκας που του χρέωσαν ότι είπε στην έρευνα του Χάρβαρντ αναφορικά με την παραμονή του ή όχι στο Μιλγουόκι.

Συγκεκριμένα η έρευνα του Χάρβαρντ για τους Μπακς υποστήριξε ότι ο MVP του ΝΒΑ δήλωσε ότι «Θέλω οι Μπακς να χτίσουν νοοτροπία νικητή. Μέχρι τώρα, τα πάμε πολύ καλά και αν αυτό έχει διάρκεια, δεν θέλω να είμαι σε κανένα άλλο μέρος. Αλλά αν είμαστε κατώτεροι των προσδοκιών (underperforming) στο ΝΒΑ την επόμενη χρονιά, η απόφαση για το που θα υπογράψω θα γίνει πολύ πιο δύσκολη».

Ο Greek Freak μιλώντας στο «The Athletic» για την υποτιθέμενη δήλωση του απάντησε:

«Όπως έχω πει, θα προκύψουν πολλές ιστορίες γι’ αυτό. Πιστεύω πως όλοι γνωρίζουν πόσο ευαίσθητο είναι το timing. Θα βγάλουν όλοι ένα σωρό ιστορίες. Η κοπέλα μου με ρώτησε χθες “Το είπες όντως αυτό;” και της είπα “αν διαβάσεις την τελευταία ατάκα, ποτέ δεν έχω χρησιμοποιήσει αυτές τις λέξεις στη ζωή μου”.

Δεν θα το συνεχίσω αυτό. Όπως είπα, η τελευταία ατάκα, παράγραφος, όπως κι αν λέγεται, είναι λέξεις που δεν χρησιμοποίησα. Κάτω των προσδοκιών ή αν ή απόφαση. Όλες αυτές οι λέξεις. Ποτέ δεν τις έχω χρησιμοποιήσει στη ζωή μου. Όπως έχω πει, δεν θα το συζητήσω. Μπορούν να υπάρξουν ιστορίες. Είπα εκείνο, είπα το άλλο, είπα το παράλλο. Δεν θα μπλεχτώ σε αυτό».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Με ηγέτη Μπατούμ στα playoffs οι Σίξερς

Ανησυχία για Μπάτλερ στους Χιτ τραυματίστηκε στο ματς με τους Σίξερς. Οι Φιλαδέλφεια Σίξερ…