Κεντρική Basket League Περιστέρι bwin Ζούρος: “Πρώτος στόχος να σωθεί το Περιστέρι”

Ζούρος: “Πρώτος στόχος να σωθεί το Περιστέρι”

Ζούρος

Πρώτο στόχο την παραμονή έθεσε ο Ηλίας Ζούρος, μιλώντας για τη νέα προσπάθεια του Περιστερίου στη Media Day της ομάδας.

“Είμαι χαρούμενος που είμαι στο Περιστέρι, μια ομάδα με ιστορία. Θέλουμε να πρωταγωνιστήσουμε. Φέτος θα είναι μια δυσκολη χρόνια διαφορετική από την περσινή με δύο παιχνίδια τη βδομάδα. Ευελπιστούμε να βελτιωνόμαστε. Είναι παράξενο που λείπει ο Ολυμπιακός. Εμείς θέλουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Το Περιστέρι έχει σαν στόχο να σωθεί και όποιος δεν το καταλαβαίνει είναι σε λάθος δρόμο. Όλες οι ομάδες με εξαίρεση τον Παναθηναϊκό που ξεχωρίζει και κάποιες που έχουν μια φιλοσοφία και σταθερότητα είναι πιο πάνω. Όλοι έχουν τον ίδιο στόχο. Η λογική μας είναι να βελτιωνόμαστε και όποιος μιλάει πολύ στην αρχή της σεζόν δεν φτάνει στον στόχο του. Θέλουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί γιατί δεν θα έχουμε τη δυνατότητα να προετοιμαζόμαστε 5 μέρες για ένα ματς. Τώρα θα υπάρχει η πιθανότητα να παίζουμε μέρα παρά μέρα.

Το να βάζεις παίκτες να παίζουν εξαρτάται από τους ίδιους. Τίποτα δεν χαρίζεται όλα κερδίζονται. Ο παίκτης από τη στιγμή που δείχνει ότι μπορεί κερδίζει χρόνο. Όλοι οι προπονητές δίνουν ευκαιρίες πόσω μάλλον εγώ που έχω δουλέψει και σε ομάδες με νεαρούς. Θέλουμε να συνεχίσουμε και για τη νέα σεζόν και να έχουμε πιο πολλά παιδιά από τα σπλάχνα της ομάδας”, τόνισε ο προπονητής του Περιστερίου.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Περιστέρι bwin

Δειτε επισης

Τόμπσον: «Είμαστε έτοιμοι και προετοιμασμένοι να πετύχουμε τον στόχο μας»

Στις δυσκολίες της αυριανής αναμέτρησης αναφέρθηκε ο Τρέβορ Τόμπσον. Ο σέντερ του Περιστέρ…