Κεντρική Β' Εθνική Τσαμπής για δύναμη και αντοχή στον Πανερυθραϊκό!

Τσαμπής για δύναμη και αντοχή στον Πανερυθραϊκό!

tsmphs e1568314510167

Σε μια σπουδαία κίνηση προχώρησε ο Πανερυθραϊκός, αποδεικνύοντας ότι έχει σοβαρό σχέδιο για την εξέλιξη της ομάδας. Συγκεκριμένα, η ομάδα ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας της με τον Στράτο Τσαμπή, ο οποίος είναι coach με ειδίκευση σε θέματα ενδυνάμωσης παικτών.

Διαβάστε αναλυτικά:

Έναρξη συνεργασίας με τον strength and conditioning coach Στράτο Τσαμπή!

Ο Πανερυθραϊκός ΑΣ-Τμήμα Μπάσκετ με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον strength and conditioning coach, Στράτο Τσαμπή.

Στο πλαίσιο της περαιτέρω εξέλιξης του Προγράμματος του Συλλόγου μας, ο Στράτος Τσαμπής θα είναι ο νέος συνεργάτης του Πανερυθραϊκού, ο οποίος θα αναλάβει το κομμάτι του strength and conditioning, θα είναι δηλαδή υπεύθυνος για το γενικότερο κομμάτι της ενδυνάμωσης των αθλητών μας.

Ο Στράτος Τσαμπής αρχικά θα αναλάβει το strength and conditioning της ανδρικής μας ομάδας, αλλά και δύο αγωνιστικών Τμημάτων των Υποδομών του Πανερυθραϊκού, του Εφηβικού και του Παιδικού.

Ο νέος συνεργάτης του Πανερυθραϊκού είναι απόφοιτος του ΤΕΦΑΑ Αθηνών, με ειδικότητες στην καλαθοσφαίριση και στο Αθλητικό Management & Marketing, ενώ υπήρξε και επαγγελματίας μπασκετμπολίστας, έχοντας αγωνιστεί με επιτυχία για πολλά χρόνια μέχρι και την Α2 (σ.σ. συνεχίζει μέχρι και σήμερα να αγωνίζεται σε υψηλό επίπεδο). Ειδικεύεται στην ανάπτυξη και εξέλιξη αθλητικών ικανοτήτων σε καλαθοσφαιριστές, διατηρώντας εδώ και μία πενταετία ειδικά διαμορφωμένο χώρο personal coaching στη Νέα Ιωνία.

Καλωσορίζουμε τον Στράτο στην Οικογένεια του Πανερυθραϊκού και ευχόμαστε να πανηγυρίσουμε μαζί πολλές επιτυχίες, στη νέα εποχή του Συλλόγου!

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Β' Εθνική

Δειτε επισης

Πρωτέας Βούλας: Σοβαρός τραυματισμός για Ξύδα (pic)

Ο Ξύδας τραυματίστηκε στην αναμέτρηση του Πρωτέα Βούλα με τα Φανάρια Νάξου Άτυχος στάθηκε …