Κεντρική Ελλάδα ΕΟΚ Του κάνει πλάκα και η FIBA

Του κάνει πλάκα και η FIBA

vasilakopoulos

Η συνάντηση ανάμεσα στις ΗΠΑ και την Πολωνία, για τις θέσεις 7-8 είναι πανηγυρικά αδιάφορη, ακόμα και γι’ αυτούς που αγωνίζονται. Ενδιαφέρον έχει ΜΟΝΟ για εμάς, καθώς πρώτος διαιτητής ορίστηκε ο Σέρβος Αλεξάνταρ Γκλίσιτς. Για όσους πιθανώς δεν γνωρίζουν, είναι ο διαιτητής του οποίου ζήτησε η ΕΟΚ την «καρατόμηση», ο διαιτητής ο οποίος θεωρήθηκε υπεύθυνος για μεροληψία σε βάρος της Εθνικής μας, στον αγώνα με την Τσεχία, εκεί που (κακώς) αποβλήθηκε με πέντε φάουλ ο Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Αυτή η κίνηση δείχνει ξεκάθαρα πόσο απομονωμένος, αλλά και πόσο αδύναμος είναι ο Γιώργος Βασιλακόπουλος. Ότι πλέον δεν μπορεί να επηρεάσει κατ’ ελάχιστο τις εξελίξεις, ούτε καν να διεκδικήσει με αξιώσεις το δίκιο του, γιατί εδώ που τα λέμε δεν μας φέρθηκε και με τον καλύτερο τρόπο ο Σέρβος διαιτητής.

Η διεθνής ομοσπονδία ΔΕΝ είδε κάτι μεμπτό, γι’ αυτό κι ο Σέρβος συνέχισε ως το τέλος, παρά το περί του αντιθέτου αίτημα της ΕΟΚ. Και βέβαια, από μόνο του το χαρτί που υπέγραψε ο Γιώργος Βασιλακόπουλος ήταν ομολογία ήττας, παραδοχή αδυναμίας.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Κογκαλίδης
Περισσότερα σε ΕΟΚ

Δειτε επισης

ΕΟΚ: «Ενός λεπτού σιγή στη μνήμη των θυμάτων των Τεμπών»

Ενός λεπτού σιγή θα διατηρηθεί σε όλους τους αγώνες των Εθνικών Πρωταθλημάτων, για τα θύμα…