Κεντρική Ελλάδα Εθνικές Το αφιέρωμα της FIBA σε Παπανικολάου, Μάντζαρη και Σλούκα

Το αφιέρωμα της FIBA σε Παπανικολάου, Μάντζαρη και Σλούκα

Η FIBA έκανε αφιέρωμα στους τρεις παίκτες της Εθνικής, οι οποίοι είναι μαζί από τις μικρές εθνικές ομάδες. Ο λόγος για τους Παπανικολάου, Μάντζαρη και Σλούκα.

«Ήμουν ένας από τους τυχερούς που έζησαν μεγάλες στιγμές με την Εθνική από μικρή ηλικία. Κέρδισα μετάλλια και πριν 10 χρόνια τερματίσαμε δεύτεροι στη Νέα Ζηλανδία. Ελπίζω αυτό να γίνει μία καλή επέτειος για εμάς και να πετύχουμε κάτι ξεχωριστό. Μπορεί να ακουστεί κλισέ, αλλά είμαστε πραγματικά μία οικόγενεια. Μπορεί να το δει αυτό κάποιος στις στιγμές μας εντός και εκτός παρκέ. Έχουμε πάντα γέλια, διασκεδάζουμε. Αυτό μας βοηθά να εκφράσουμε τους εαυτούς μας. Είμαι τυχερός και περήφανος που είμαι μέλος αυτού του γκρουπ παικτών», ανέφερε ο Παπανικολάου, με τον Μάντζαρη να τονίζει:

«Ποτέ δεν θα ξεχάσω την πρώτη φορά που άκουσα τον Εθνικό Ύμνο με αυτή την φανέλα. Ποτέ δεν ξεχνάς τις πρώτες φορές που παίζεις για την Εθνική ομάδα».

Τέλος, ο Σλούκας πρόσθεσε:: «Ήταν το πρώτο επίτευγμα. Με βοήθησε να συνεχίσω και να δουλέψω ακόμα πιο σκληρά για να βρεθώ στην θέση που ήταν τα είδωλά μου. Όπου και να φτάσεις ως επαγγελματίας, οι εμφανίσεις και οι στιγμές με την Εθνική παραμένουν πάντα σε ξεχωριστή θέση στο βιβλίο των αναμνήεσών σου».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Εθνικές

Δειτε επισης

Εθνική Ανδρών: «Χαρίζει» τον μισθό του ο Μανωλόπουλος

Ο Σωτήρης Μανωλόπουλος και οι συνεργάτες του στην Εθνική ομάδα θα δώσουν την αμοιβή τους α…