Κεντρική Ελλάδα Εθνικές Θανάσης: «Άδικα τα φάουλ στον Γιάννη»

Θανάσης: «Άδικα τα φάουλ στον Γιάννη»

thanasis ante e1567873759237

Εξαιρετικός ήταν στο ματς με την Τσεχία ο Θανάσης Αντετοκούνμπο και… εξέθεσε τον Θανάση Σκουρτόπουλο για την ελάχιστη συμμετοχή του στο Μουντομπάσκετ 2019, με τον ίδιο να κοιτάζει πλέον και στο μέλλον της Εθνικής Ελλάδας.

Ο μεγάλος Αντετοκούνμπο μίλησε και για τον αδερφό του, στηλιτεύοντας τη διαιτησία του αγώνα και τα δύο φάουλ στον Γιάννη, τα οποία και έκριναν εν πολλοίς την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

«Πρώτα απ’όλα, συγχαρητηρία στην Τσεχία. Έκαναν εξαιρετική δουλειά στο ματς με την Βραζιλία. Δυστυχώς, δεν μπορούμε να ελέγξουμε κάθε μέρος του παιχνιδιού. Έπρεπε να κερδίσουμε με 12 πόντους και δεν το κάναμε. Πληρώσαμε το ματς με την Βραζιλία. Αυτό είναι όμως το μπάσκετ», ανέφερε αρχικά στην συνέντευξη Τύπου ο Θανάσης.

«Δεν μπορώ να απαντήσω για τον αδερφό μου. Ξέρω όμως ότι είναι περήφανος για την ομάδα. Δώσαμε πραγματικά όσα είχαμε. Είναι δύσκολος ο αποκλεισμός.

Ήταν ένα όνειρο για μένα, όχι μόνο να παίζω με τον Γιάννη στην Εθνική, αλλά με όλο το γκρουπ. Δεν είχαμε το αποτέλεσμα που θέλαμε, δεν τα καταφέραμε αλλά θα παλέψουμε σίγουρα στο μέλλον».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Εθνικές

Δειτε επισης

Προολυμπιακό Τουρνουά : Συνεχίζεται η διάθεση εισιτηρίων!

Συνεχίζεται η προπώληση των εισιτηρίων για το Προολυμπιακό Τουρνουά. Οι μέρες για το Προολ…