Κεντρική A2 Τα ευχαριστώ του Κοροίβου
A2

Τα ευχαριστώ του Κοροίβου

Ο Κόροιβος ευχαρίστησε τον παθολόγο – μικροβιολόγο Χρήστο Κουρέλη και τον Ειδικό Καρδιολόγο Γιώργο Καραχάλιο για τη βοήθεια τους στον απαιτούμενο ιατρικό έλεγχο των παικτών της ομάδας.

Αναλυτικά:

Στα πλαίσια του απαιτούμενου ιατρικού ελέγχου, ολοκληρώθηκαν την προηγούμενη εβδομάδα οι αιματολογικές και καρδιολογικές εξετάσεις των αθλητών μας.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΣΤΟΝ ΒΙΟΠΑΘΟΛΟΓΟ – ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΟ κ. ΧΡΗΣΤΟ ΚΟΥΡΕΛΗ
Ο Κόροιβος ευχαριστεί θερμά τον κ. Κουρέλης Χρήστος Βιοπαθολόγος-Μικροβιολόγος , στο υπερσύγχρονο ιατρείο του οποίου υποβλήθηκαν στις απαιτούμενες αιματολογικές εξετάσεις ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου οι αθλητές της ομάδας μας. Ο συντοπίτης μας και διαπρεπής επιστήμονας κ. Κουρέλης προσέφερε τις ιατρικές του υπηρεσίες αφιλοκερδώς για ακόμα μια σεζόν. Πάντα δίπλα στην ομάδα και με την ιδιότητα του ιατρού και με την ιδιότητα του φιλάθλου!

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΣΤΟΝ ΙΑΤΡΟ ΕΙΔΙΚΟ ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΟ κ. ΓΕΩΡΓΙΟ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟ
Η ομάδα μας ευχαριστεί ακόμα έναν νέο επιστήμονα και συμπολίτη μας, τον Ειδικό Καρδιολόγο Karahalios Giwrgos ο οποίος υπέβαλλε σε καρδιολογικό έλεγχο τους αθλητές μας.Ο κ. Καραχάλιος διαθέτει ένα άρτια επιστημανικά εξοπλισμένο Ιατρείο στην Αμαλιάδα και στην οδό Πύρρωνος 12, και τον ευχαριστούμε για τις ιατρικές υπηρεσίες που αφιλοκερδώς παρείχε στους αθλητές μας.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε A2

Δειτε επισης

Α2 Ανδρών: MVP ο Παπαδιονυσίου

Ο Στάθης Παπαδιονυσίου είναι ο MVP της 5ης αγωνιστικής της Α2 Ανδρών. Με 20 πόντους, τέσσε…