Κεντρική Elite League Τα ευχαριστώ του Κοροίβου

Τα ευχαριστώ του Κοροίβου

koroivos xarilaos trikoupis e1568831536600

Ο Κόροιβος ευχαρίστησε τον παθολόγο – μικροβιολόγο Χρήστο Κουρέλη και τον Ειδικό Καρδιολόγο Γιώργο Καραχάλιο για τη βοήθεια τους στον απαιτούμενο ιατρικό έλεγχο των παικτών της ομάδας.

Αναλυτικά:

Στα πλαίσια του απαιτούμενου ιατρικού ελέγχου, ολοκληρώθηκαν την προηγούμενη εβδομάδα οι αιματολογικές και καρδιολογικές εξετάσεις των αθλητών μας.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΣΤΟΝ ΒΙΟΠΑΘΟΛΟΓΟ – ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΟ κ. ΧΡΗΣΤΟ ΚΟΥΡΕΛΗ
Ο Κόροιβος ευχαριστεί θερμά τον κ. Κουρέλης Χρήστος Βιοπαθολόγος-Μικροβιολόγος , στο υπερσύγχρονο ιατρείο του οποίου υποβλήθηκαν στις απαιτούμενες αιματολογικές εξετάσεις ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου οι αθλητές της ομάδας μας. Ο συντοπίτης μας και διαπρεπής επιστήμονας κ. Κουρέλης προσέφερε τις ιατρικές του υπηρεσίες αφιλοκερδώς για ακόμα μια σεζόν. Πάντα δίπλα στην ομάδα και με την ιδιότητα του ιατρού και με την ιδιότητα του φιλάθλου!

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΣΤΟΝ ΙΑΤΡΟ ΕΙΔΙΚΟ ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΟ κ. ΓΕΩΡΓΙΟ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟ
Η ομάδα μας ευχαριστεί ακόμα έναν νέο επιστήμονα και συμπολίτη μας, τον Ειδικό Καρδιολόγο Karahalios Giwrgos ο οποίος υπέβαλλε σε καρδιολογικό έλεγχο τους αθλητές μας.Ο κ. Καραχάλιος διαθέτει ένα άρτια επιστημανικά εξοπλισμένο Ιατρείο στην Αμαλιάδα και στην οδό Πύρρωνος 12, και τον ευχαριστούμε για τις ιατρικές υπηρεσίες που αφιλοκερδώς παρείχε στους αθλητές μας.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Elite League

Δειτε επισης

Τσάμης: «Παλιές συνήθειες παικτών εμφανίστηκαν ξανά στο γήπεδο» (vid)

Εμφανής η απογοήτευση του προπονητή της Μυκόνου για την εμφάνιση με τον Μίλωνα Απογοητευμέ…