Κεντρική Ήφαιστος Λήμνου Τα αποκαλυπτήρια του Ηφαίστου!

Τα αποκαλυπτήρια του Ηφαίστου!

32b56552 ebc4 4da0 acc0 92da3c3c4960 e1567530878247
Κόντρα στον Κεραυνό Στροβόλου θα γίνουν τα αποκαλυπτήρια της ομάδα του Ηφαίστου Λήμνου για την νέα σεζόν, με το παιχνίδι να διεξάγεται την προσεχή Παρασκευή στις 18:00.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ομάδας:

Τ’ αποκαλυπτήρια του Ηφαίστου στον κόσμο του

Η αντίστροφη μέτρηση για την έναρξη της Basket League έχει αρχίσει και οι φίλοι του Ηφαίστου Λήμνου θα έχουν την ευκαιρία να δουν από κοντά την αγαπημένη τους ομάδα για πρώτη φορά ενόψει της νέας σεζόν. Στο πλαίσιο της προετοιμασίας της, η ομάδα του Σωτήρη Μανωλόπουλου θ’ αντιμετωπίσει τον Κεραυνό Στροβόλου την Παρασκευή (6/9-18:00) στο κλειστό «Νίκος Σαμαράς», σ’ ένα σημαντικό παιχνίδι καθώς τα έσοδα του θα διατεθούν για την στήριξη των υπηρεσιών κοινωνικής πρόνοιας του Δήμου Λήμνου (κοινωνικό παντοπωλείο, κοινωνικό φαρμακείο κλπ.) και στην ενίσχυση άπορων πολιτών. Μία μέρα νωρίτερα ο Ήφαιστος θα παίξει ακόμα έναν αγώνα με τους πρωταθλητές Κύπρου που θα είναι προπονητικού χαρακτήρα και θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Για τον αγώνα της Παρασκευής (6/9-18:00) η τιμή εισόδου είναι πέντε ευρώ και όπως αναφέρεται παραπάνω είναι για καλό σκοπό. Οι κάτοχοι των καρτών διαρκείας για την αγωνιστική περίοδο 2019-20 έχουν δικαίωμα ελεύθερης εισόδου και θα υπάρχουν τα ονόματα τους σε λίστα στις εισόδους του γηπέδου. Προαιρετικά κι εφόσον το επιθυμούν οι κάτοχοι διαρκείας μπορούν να προσφέρουν τα πέντε ευρώ για τη στήριξη των υπηρεσιών κοινωνικής πρόνοιας του δήμου μας.

Για πληροφορίες που αφορούν την αγορά εισιτηρίου διαρκείας πατήστε εδώ

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Ήφαιστος Λήμνου

Δειτε επισης

Σεγκούρα: «Οι διαιτητές σφύριξαν σωστά, θα συνεχίσουμε να παλεύουμε»

Ο Κούρο Σεγκούρα στις δηλώσεις του ήταν λιτός και περιεκτικός έδωσε συγχαρητήρια στον Άρη …