Κεντρική Γ' Εθνική Στον Λεύκιππο Ξάνθης ο Γρούδος

Στον Λεύκιππο Ξάνθης ο Γρούδος

doukas groudos leukippos

Ο Λεύκιππος Ξάνθης συνεχίζει την ενίσχυση του για τη νέα χρονιά και ολοκλήρωσε ακόμη μία μεταγραφική κίνηση. Συγκεκριμένα, η ομάδα ανακοίνωσε την απόκτηση του Δούκα Γρούδου, που την περασμένη σεζόν πανηγύρισε την άνοδο στη Β΄Εθνική με τον Πρωτέα Γρεβενών.

Αναλυτικά:

“Ο Α.Ο. Λεύκιππος Ξάνθης, ανακοινώνει στο φίλαθλο κοινό την απόκτηση του καλαθοσφαιριστή Δούκα Γρούδου (γενν. το έτος 1994, ύψος 1,92, θέση “2” και “3”).

O Δούκας ξεκίνησε την ενασχόλησή του με την καλαθοσφαίριση σε ηλικία 9 ετών, στις Ακαδημίες της ομάδας της πόλης μας Ασπίδα. Το 2012 αγωνίστηκε στο εφηβικό τμήμα της ιστορικής ΧΑΝΘ. Από το έτος 2013 έως και το έτος 2018 αγωνίστηκε τόσο στη Γ΄ όσο και στη Β΄ Εθνική Κατηγορία στην Ασπίδα Ξάνθης.

Τη προηγούμενη αγωνιστική περίοδο συνέβαλε τα μέγιστα στην επίτευξη του στόχου της ανόδου στη Β΄ Εθνική Κατηγορία, με την ομάδα του Πρωτέα Γρεβενών.

Ο Δούκας, αποτελεί ένα “πολυεργαλείο” στα χέρια των προπονητών της ομάδας, καθώς αγωνίζεται με ιδιαίτερη επιτυχία τόσο στη θέση “2” όσο και στη θέση “3”. Με την απόκτησή του μαχητικού γκάρντ, ο οποίος ξεχωρίζει για την ενεργητικότητα, το πάθος και τις αθλητικές του ικανότητες, ο Λεύκιππος θα αποκτήσει το απαραίτητο βάθος ώστε η ομάδα να μπορέσει να ανταπεξέλθει σε μία ιδιαίτερα απαιτητική σεζόν.

Δούκα, καλώς ήρθες στην ομάδα μας! Σου ευχόμαστε υγεία, χαρά και πολλές επιτυχίες”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Γ' Εθνική

Δειτε επισης

National League 2 (4ος όμιλος): Τα αποτελέσματα της 21ης αγωνιστικής

Στην κορυφή οι Τιτάνες. Δείτε αναλυτικά τα αποτελέσματα και τη βαθμολογία. Την 1η θέση στο…