Κεντρική A2 Στον Κόροιβο ο Ανδρουτσόπουλος!
A2

Στον Κόροιβο ο Ανδρουτσόπουλος!

Στον πάγκο του Κοροίβου θα βρίσκεται τη νέα σεζόν ο Παναγιώτης Ανδρουτσόπουλος. Ο Έλληνας τεχνικός θα είναι εκ των βοηθών του Κώστα Παπαδόπουλου.

Η ανακοίνωση:

Ο Παναγιώτης Ανδρουτσόπουλος βοηθός προπονητή στον Κόροιβο!

Η ομάδα μας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τη συνέχιση της συνεργασίας της με τον Panagiotis Androutsopoulos, για 13η χρονιά μάλιστα!

Ο Παναγιώτης θα είναι εκ των βοηθών του κόουτς Παπαδόπουλου. Μια επαγγελματική σχέση που ξεκίνησε το 2007 και εξελίχθηκε σε σχέση ζωής. Ο Παναγιώτης, εξάλλου, έχει ζήσει αυτά τα χρόνια όλη τη διαδρομή της ομάδας μας, συμβάλλοντας καθοριστικά στις επιτυχίες της, φυσικά με αποκορύφωμα την άνοδο και την τετραετή παρουσία της στην Α1.

Αυτονότητα, λοιπόν, δεν αποτελεί έναν απλό συνεργάτη μας, αλλά ένα διακριτό μέλος της οικογένειας του Κόροιβου. Την ίδια στιγμή συνιστά τιμή και ευτυχία για την ομάδα μας ότι ο Παναγιώτης Ανδρουτσόπουλος αποτέλεσε τον βοηθό προπονητή του Κώστα Παπαδόπουλου στην φετινή Εθνική Νέων, όπου πλέον θα συνεργάζονται και στον πάγκο της ομάδας μας.

Γεννήθηκε στις 4 Νοεμβρίου 1968 και είναι διδάκτωρ Προπονητικής κι Εργοφυσιολογίας, με πολλές επιστημονικές δημοσιεύσεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό, ενώ έχει διατελέσει και προπονητής στις μικρές Εθνικές Ομάδες της χώρας μας. Η ομάδα μας συνεχίζει να πορεύεται έχοντας στο staff της και στο ρόστερ μέλη από το Νομό Ηλείας τον οποίο και εκπροσωπεί στις μεγάλες εθνικές κατηγορίες.

Κόουτς Παναγιώτη ευχόμαστε μαζί να γράψουμε νέες χρυσές σελίδες για τον Κόροιβο!

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε A2

Δειτε επισης

Επιστροφή στα παρκέ για την Καρδίτσα! (pic)

Κάθε μέρα που περνάει ολοένα και περισσότερες ομάδες της Α2 Ανδρών ξαναπατάνε παρκέ μετά α…