Κεντρική Ελλάδα Εθνικές Στηρίξτε και η κριτική μπορεί να γίνει και αργότερα!

Στηρίξτε και η κριτική μπορεί να γίνει και αργότερα!

Εθνική Ανδρών

Κανείς δε θα μπορούσε να μην εκνευριστεί και να μην αντιδράσει από την ήττα της Εθνικής με τη Βραζιλία. Η Ελλάδα ένα ημίχρονο αδίκησε τον εαυτό της και φυσικά στο τέλος έτρεχε και δεν έφτανε. Οι ευθύνες βαραίνουν όλους τους παίκτες και τον Θανάση Σκουρτόπουλο, καμία αμφιβολία. 

Υπάρχει ένας τελικός μπροστά μας με τη Νέα Ζηλανδία. Σε αυτόν κρίνονται πολλά. Η Ελλάδα θέλει μια εμφατική απόδοση αποδείξεων, αφού δεν μπορεί αυτή η ομάδα να ξέχασε το μπάσκετ. Συνεχίζουμε την προσπάθεια, αφού ούτως ή άλλως η πορεία δεν τελειώνει σε δυο αναμετρήσεις. Θεωρούμε πως η αυριανή αναμέτρηση θα κερδηθεί και η Ελλάδα θα είναι στους “16”. Άλλη ευκαιρία δεν υπάρχει, αν χάσεις από τη Νέα Ζηλανδία, τότε τι να λέμε…

Υπάρχουν δύο ημέρες από χθες, οι λογικοί άνθρωποι και υποστηρικτές στην παρούσα φάση της “επίσημης αγαπημένης” θέλουν να δουν την Εθνική μας να προχωράει. Οι κακές ήττες οδηγούν σε συμπεράσματα και αυτοκριτική. Ολοι οι παίκτες του Σκουρτόπουλου είναι υψηλών μπασκετικών παραστάσεων. Στο χέρι τους είναι να απαλλάξουν τον εαυτό τους από το άγχος και να φτάσουν ψηλά. Δεν έχουμε να ζηλέψουμε τίποτα και αυτό θα αποδειχθεί με μια πιθανή νίκη κόντρα στις ΗΠΑ.

Οπότε, η κριτική μπορεί να περιμένει, τώρα θέλουμε πίστη και θετική ενέργεια. Αρκεί, και η Ελλάδα να είναι αυτή που πρέπει!

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Στέλιος Παρθενάκης
Περισσότερα σε Εθνικές

Δειτε επισης

Μπαρτζώκας: «Να προσεγγίσουμε και τα επόμενα ματς σαν να είμαστε στο 0-0»

Στον τρόπο που θα πρέπει να προσεγγίσει ο Ολυμπιακός τα επόμενα παιχνίδια στάθηκε ο Γιώργο…