Κεντρική NBA Στην 3η κορυφαία πεντάδα της 10ετιας ο Αντετοκούνμπο! (pic)
NBA

Στην 3η κορυφαία πεντάδα της 10ετιας ο Αντετοκούνμπο! (pic)

giannis antetokounmpo bucks celtics

Νέο σπουδαίο επίτευγμα για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, καθώς συμπεριλήφθηκε στην 3η καλύτερη πεντάδα της δεκαετίας, με βάση το γνωστό αμερικανικό περιοδικό Sports Illustrated.

Πρόκειται για πολύ μεγάλη διάκριση για τον MVP του NBA, καθώς είδε το όνομα του να μπαίνει δίπλα σε πολύ σπουδαία ονόματα της λίγκας, όπως του Κόμπε Μπράιαντ και του Ντιρκ Νοβίτσκι. 

Υπενθυμίζουμε ότι πριν λίγες μέρες ο “Greek Freak” εκθρόνισε τον Λεμπρόν Τζέιμς από την κορυφή του top100 των παικτών σύμφωνα με το ίδιο περιοδικό, κάτι που συνέβη για πρώτη φορά μετά από 6 ολόκληρα χρόνια.

Διαβάστε όσα αναφέρει το SI:

«Και ενώ ο Γιάννης εκθρόνισε τον ΛεΜπρόν από το Top 100 της λίστας του SI, η δεκαετία του ’10 είναι μόνο η αρχή μίας επικής καριέρας. Η εκκίνηση του Γιάννη ήταν χαμηλών τόνων, η τελευταία τριετία όμως απογειώθηκε. Το 2017, σκόραρε 20 πόντους για πρώτη φορά. Το 2019, έγινε ο MVP του ΝΒΑ και έστειλε τους Μπακς στο καλύτερο ρεκόρ τους, σε μία ομάδα που χτίστηκε για να βγάλει το 100% του ταλέντου του.

Ο Γιάννης είναι στο prime του και αναμένεται να κάνει το ΝΒΑ να τον παρακολουθεί και τη νέα δεκαετία. Είναι μόλις 24 ετών, κάτι που σημαίνει πως έχει πολύ χρόνο να ξεδιπλώσει το ταλέντο του και να πάει το παιχνίδι του σε άλλο επίπεδο (Ο Κάρι έγινε 24, αλλά κατέκτησε το πρώτο MVP του 3 χρόνια μετά). Ακόμα και αν ήδη το μέλλον είναι λαμπρό στα πόδια του, ο Γιάννης έχει το σώμα και τη νοοτροπία να δουλέψει και να γίνει ένας από τους κορυφαίους της δεκαετίας».

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Με ηγέτη Μάρεϊ, νίκησαν ξανά τους Σέλτικς οι Χοκς

Στην παράταση οι Χοκς επικράτησαν των Σέλτικς. Με τον Ντεζούντε Μάρεϊ να πραγματοποιεί μία…