Κεντρική Basket League Ρέθυμνο Στη Αθήνα το Ρέθυμνο

Στη Αθήνα το Ρέθυμνο

Η προετοιμασία του Ρεθύμνου συνεχίζεται χωρίς απρόοπτα, ενώ σήμερα αναχώρησε η 13μελής αποστολή για την Αθήνα και τον β’ γύρο των φιλικών.

Η ομάδα της Κρήτης θα αναμετρηθεί αύριο στις 17.00 με την ΑΕΚ σε ένα πολύ δυνατό “τεστ”, με την αναμέτρηση να διεξάγεται στο κλειστό της Νέας Πεντέλης. Η παραμονή τους στην πρωτεύουσα θα συνεχιστεί μέχρι το Σάββατο, όπου στις 16.30 θα φιλοξενηθεί από τον Ιωνικό Νικαίας Affidea στο ΔΑΚ Νίκαιας “Πλάτων”.

Απόλυτα ικανοποιημένος από τη μέχρι στιγμής προετοιμασία και την ανταπόκριση των παικτών στα ζητούμενα, εμφανίστηκε στις δηλώσεις του ο Βαγγέλης Ζιάγκος.

«Καταρχάς, κάνοντας μία συνολική αξιολόγηση της πρώτης φάσης της προετοιμασίας είμαστε αρκετά ικανοποιημένοι από τον ζήλο, την αφοσίωση και τη συνέπεια των αθλητών ως τώρα. Έχουν σηκώσει πάνω τους και έχουν δεχτεί έντονο προπονητικό φορτίο και ποιοτικά και ποσοτικά και ανταπεξήλθαν πνευματικά και σωματικά χωρίς απρόοπτα τραυματισμών. Αυτό είναι το πρώτο ευχάριστο.

Όσον αφορά στη συνέχεια περιμένουμε μεγαλύτερη ανταπόκριση στις πνευματικές απαιτήσεις των προπονήσεων και των φιλικών αγώνων που πλησιάζοντας την έναρξη του πρωταθλήματος, το πνευματικό κομμάτι θα κερδίζει έδαφος σε σχέση με τις σωματικές απαιτήσεις, που είχε τον πρώτο λόγο στο πρώτο κομμάτι της προετοιμασίας».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Ρέθυμνο

Δειτε επισης

Οριστικό! Στο τοπικό το Ρέθυμνο

Το Ρέθυμνο μετά την αποχώρηση του Κωστή Ζομπανάκη αποχώρησε από την Basket League, αλλά κα…