Κεντρική Ελλάδα Στεφανίδης:”Το μόνο ξενύχτι που μου επέτρεπαν ήταν για να δω τον Γκάλη”

Στεφανίδης:”Το μόνο ξενύχτι που μου επέτρεπαν ήταν για να δω τον Γκάλη”

stefanidis 2 1 e1568469732122

Στα παιδικά του χρόνια αναφέρθηκε ο Χριστόφορος Στεφανίδης, ο οποίος θα είναι ένας από τους καλεσμένους του Νίκου Γκάλη στο τουρνουά 3on3 στην Κω, λέγοντας ότι η μοναδική περίπτωση που του επέτρεπαν οι γονείς του να ξενυχτάει ήταν για να δει τον Νίκο Γκάλη.

Παράλληλα, ο Έλληνας καλαθοσφαιριστής τόνισε ότι ο “γκανγκστερ” ήταν ο λόγος που πάρα πολύς κόσμος-όπως και ο ίδιος- αποφάσισε να ασχοληθεί με το μπάσκετ.

Διαβάστε αναλυτικά:

«Είναι μεγάλη μου τιμή που θα βρεθώ σε μια εκδήλωση για έναν από τους μεγαλύτερους αθλητές όλων των εποχών, όχι μόνο στο μπάσκετ, αλλά σε όλα τα επίπεδα. Ο Νίκος Γκάλης είναι ο άνθρωπος που μέσα από τις επιτυχίες της Εθνικής ομάδας αλλά και του Άρη και του Παναθηναϊκού, άθελά του άγγιξε και άλλαξε τις ζωές όλων μας. Δεν πιστεύω ότι θα ασχολιόμουνα με το μπάσκετ αν δεν υπήρχε αυτός ο άνθρωπος».

«Θυμάμαι ήμουν 8 χρονών και το μοναδικό ξενύχτι που μου επέτρεπαν οι γονείς μου να κάνω ήταν κάθε Πέμπτη βράδυ για να δω τον Γκάλη. Όχι μόνο επιτρεπόταν, αλλά επιβαλλόταν να μείνεις ξύπνιος! Στηνόμασταν μπροστά στην τηλεόραση γονείς και παιδιά για να δούμε τον Γκάλη και την ομάδα του».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Ελλάδα

Δειτε επισης

Παραδόθηκε η ΚΥΑ για την είσοδο των φιλάθλων στα γήπεδα

Παραδόθηκε η ΚΥΑ ταυτοποίησης κατόχων εισιτηρίων για τα γήπεδα. Ο αναπληρωτής υπουργός Αθλ…