Κεντρική NBA Sports Illustrated: “Ο Αντετοκούνμπο είναι το πιο ακριβό περιουσιακό στοιχείο του ΝΒΑ”
NBA

Sports Illustrated: “Ο Αντετοκούνμπο είναι το πιο ακριβό περιουσιακό στοιχείο του ΝΒΑ”

antetokounmpo2 768x565 1 e1568658827415

Αφιέρωμα στους παίκτες που προβλέπετε να κυριαρχήσουν τα επόμενα χρόνια στο ΝΒΑ έκανε το περιοδικό Sports illustrated, και φυσικά από την λίστα του δεν μπορούσε να λείπει ο MVP της περσινής κανονικής περιόδου, Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Μάλιστα στο αφιέρωμα εκτός από τα απίστευτα σωματικά του προσόντα και την εξέλιξη του σε MVP, τονίζεται ότι πιθανότατα αποτελεί το μεγαλύτερο περιουσιακό στοιχείο ολόκληρης της λίγκας.

Την πεντάδα των παικτών που αναμένεται να πρωταγωνιστήσουν συμπληρώνουν οι Καουάι Λέοναρντ, Άντονι ΝτέιβιςΤζοέλ Εμπίντ και Λούκα Ντόντσιτς. 

Διαβάστε αναλυτικά:

«Η άνοδος του Αντετοκούνμπο από ένα σχεδόν άγνωστο ελληνικό ταλέντο σε παίκτη που μπορεί να χαρακτηρίσει μία γενιά και σε MVP της Χρονιάς τον καθιστά μία από τις πιο αξιοθαύμαστες ιστορίες εξέλιξης στην ιστορία της λίγκας.

Το μυθικών διαστάσεων μάκρος και τα φυσικά προσόντα, οι διαρκώς βελτιωμένες ικανότητες στο χειρισμό της μπάλας, ο γνωστός ζήλος για δουλειά κι η νοοτροπία να βάζει πάνω από όλα την ομάδα δεν τον έχουν μετατρέψει απλώς σε έναν MVP, αλλά ίσως στο πιο ακριβό περιουσιακό στοιχείο της Λίγκας. Είναι ασφαλές να πει κανείς σε αυτό το σημείο πως θα διεκδικεί βραβεία με άνεση όσο είναι σε αυτή τη φυσική κατάσταση, αλλά το επόμενο βήμα για τον Αντετοκούνμπο είναι να μάθει να σημειώνει μεγάλες επιτυχίες στην postseason.

Αν το περιβάλλον στους Μπακς δεν είναι αρκετό, το 2021, το πρώτο μεγάλο καλοκαίρι του Γιάννη μπορεί να προκαλέσει σεισμικές δονήσεις στο ΝΒΑ. Είτε έτσι είτε αλλιώς, θα πρέπει να είναι σε θέση να είναι ανταγωνιστής στη μεγαλύτερη διάρκεια της 10ετίας. Έχει ήδη καταφέρει μεγάλα πράγματα και πιθανότατα τα καλύτερα είναι μπροστά του».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Με ηγέτη Μάρεϊ, νίκησαν ξανά τους Σέλτικς οι Χοκς

Στην παράταση οι Χοκς επικράτησαν των Σέλτικς. Με τον Ντεζούντε Μάρεϊ να πραγματοποιεί μία…