Κεντρική Ελλάδα Εθνικές Σχόλια στις ΗΠΑ για Θανάση Αντετοκούνμπο! «Αν το είχαμε κάνει εμείς….»

Σχόλια στις ΗΠΑ για Θανάση Αντετοκούνμπο! «Αν το είχαμε κάνει εμείς….»

thanasis ante e1567873759237

Το πάθος του Θανάση Αντετοκούνμπο είναι γνωστό σε όλη την Ελλάδα, αλλά στις ΗΠΑ κατηγόρησαν τον αδερφό του Γιάννη για την προσπάθειά του σε φάση με τον Σμαρτ, επειδή το ματς είχε κριθεί. Ζήτησαν μάλιστα και την άποψη των παικτών, οι οποίοι πάντως δεν έδειξαν να τα βάζουν με τον Έλληνα φόργουορντ, αναγνωρίζοντας ότι «πάλευε» μέχρι τέλους το ματς.

Τα σχόλια των παικτών για τη φάση

Σμαρτ: «Το παιχνίδι είχε σχεδόν τελειώσει και δεν είχε λόγο να μπλοκάρει το σουτ. Σε εκείνο το σημείο, πρέπει να προετοιμαστείς για τραυματισμούς και εμείς δεν θέλαμε να τραυματιστεί κανείς. Θέλαμε να το ξέρουν. Θα μάθει από αυτό. Αν αυτό είχε συμβεί από την άλλη και κάποιος το έκανε σε εκείνους, πιθανώς θα είχαμε μια τελείως διαφορετική συζήτηση τώρα και θέλαμε απλά να μάθουν από αυτό».

Μπράουν: «Ναι, είπα κάτι στον Γιάννη, εκείνος απάντησε, αλλά έχουμε καλύτερα πράγματα να κάνουμε, οπότε προχωράμε».

Ουόκερ: «Ο τύπος έπαιξε σκληρά. Δεν εγκαταλείπει και προσπάθησε να βγάλει μια φάση. Οι παίκτες είναι ανταγωνιστικοί και αυτό ήταν όλο. Στο τέλος, όλοι απολογήθηκαν και τα βρήκαν και μπορούμε να προχωρήσουμε στο επόμενο ματς».

Μπαρνς: «Η συγγνώμη δεν σημαίνει κάτι, καθώς αν δεν είχα σηκωθεί και είχα χτυπήσει, δεν θα βοηθούσε σε τίποτα. Ευτυχώς όλοι είναι καλά».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Εθνικές

Δειτε επισης

Κυκλοφορούν τα εισιτήρια του Προολυμπιακού

Τη Δευτέρα κυκλοφορούν τα εισιτήρια για το Προολυμπιακό τουρνουά Στη διάθεση του κόσμου θα…