Κεντρική Ηρακλής “Τεράστιο κίνητρο”

“Τεράστιο κίνητρο”

kastritis 1

Ο Ηρακλής επέστρεψε ύστερα από πολλά χρόνια στην πρώτη κατηγορία και ετοιμάζεται για το ξεκίνημα των επίσημων υποχρεώσεων του. Ο προπονητής του Γηραιού, Γιάννης Καστρίτης, τόνισε ότι η επιστροφή στη μεγάλη κατηγορία είναι τεράστιο κίνητρο γι αυτούς.

Αναλυτικά:

“Μέτα από πολλά χρόνια, η ομάδα του Ηρακλή επιστρέφει στην κορυφαία κατηγορία και το γεγονός αυτό συνιστά από μόνο του ένα τεράστιο κίνητρο για όσους είμαστε μέλη του συλλόγου σε αυτό το νέο ξεκίνημα. Υπάρχει μεγάλη διάθεση και καθημερινά προσπαθούμε να χτίσουμε κάτι πολύ όμορφο σε στέρεες βάσεις.

Πρωταρχικό μέλημα μας είναι ο Ηρακλής να πατήσει σταθερά στην κατηγορία και στη διάρκεια ενός άκρως ανταγωνιστικού πρωταθλήματος που έχουμε μπροστά μας, να παρουσιάσει εντός αγωνιστικού χώρου το πρόσωπο που θα ευχαριστηθεί ο κόσμος μας. Η χρονιά θα είναι μεγάλη, ενδιαφέρουσα, με πολλές συγκινήσεις και ανυπομονούμε να ξεκινήσει.

Εύχομαι ολόψυχα υγεία σε όλες τις ομάδες, τους αθλητές και τον φίλαθλο κόσμο και μακάρι όλοι μας να ευχαριστηθούμε κάθε στιγμή που βρισκόμαστε μέσα στο παρκέ”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Ηρακλής

Δειτε επισης

Νέα σελίδα για τον μπασκετικό σήμα του Ηρακλή

Ο μπασκετικός Ηρακλής αλλάζει σελίδα αλλά και εποχή καθώς το καινούργιο σήμα αποκαλύπτει π…