Κεντρική Ειδήσεις “Ποιους κοροϊδεύουν;”

“Ποιους κοροϊδεύουν;”

Μπάσκετ, ΕΟΚ

Ο Π.Α.Ο. Θρίαμβος Αθηνών Δάφνης είναι ένα από τα ιστορικότερα σωματεία της Ελλάδας, αλλά φαίνεται ότι δεν έχει την αντιμετώπιση που του αρμόζει. Ο Δήμος Δάφνης Υμμητού διαθέτει ελάχιστες ώρες στην ομάδα για να προπονηθούν οι αθλητές της και τα παιδιά, που ανήκουν στον σύλλογο.

Η ομάδα έδωσε το παρών στο Δ.Σ. που έγινε του Δήμου και ο Δήμαρχος έθεσε τρία κριτήρια (ιστορία, κατηγορία της κάθε ομάδας, υποδομές). Παρόλο που ο Θρίαμβος διαθέτει και τα τρία κριτήρια, ο Δήμος δεν του δίνει τις ώρες που πρέπει και η ομάδα εξέδωσε σχετική ανακοίνωση.

Αναλυτικά:

“Χθες είχαμε την ιδιαίτερη τιμή να βρεθούμε στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Δαφνης Υμηττού. Προκειμένου να ενημερώσουμε το συμβούλιο για την μεγάλη αδικία που εδώ και καιρό υφίσταται η ομάδα μας, με την κατανομή των ωρών από την πλευρά του Δήμου μας. Εκεί ακούσαμε τον Δήμαρχο Δάφνης Υμηττού να βάζει τρία κριτήρια στα οποία και συμφωνούμε απόλυτα.

Τα κριτήρια ήταν η ιστορία της κάθε ομάδας η κατηγορία της κάθε ομάδας και τέλος η υποδομές της κάθε ομάδας. Αναρωτιόμαστε τα πιστεύεται πραγματικά αυτά τα κριτήρια κύριε Δημαρχε, η μας κοροϊδεύετε;
Ας ξεκινήσουμε λοιπόν να απαντήσουμε σε κάθε ένα από όλα αυτα . Ο Π.Α.Ο Θρίαμβος Αθηνών Δαφνης είναι ένα ιστορικό σωματείο της Αθήνας με έτος ίδρυσης το 1930. Το σωματείο μας σήμερα διατηρεί τμήματα ποδοσφαίρου, μπάσκετ και χάντμπολ.

Το 2011 μεταφέρθηκαν τα τμηματα ποδοσφαιρου και του μπάσκετ (αντρικό και γυναικείο) με επίσημη αλλαγή του καταστατικού στο Δήμο Δάφνης Υμηττού. Το τμημα του γυναικείου μπάσκετ έχει πολλές επιτυχιες στο ενεργητικό του. Το 1998 κατάκτησε το κύπελλο Ελλαδος κέρδιζοντας το Σπορτιγκ 77-55. Την επόμενη χρονιά έπαιξε πάλι στο τελικό με αντίπαλο την ομάδα του Σπόρτιγκ αλλά αυτη τη φορα έχασε με 48-44. Έχει παίξει 6 συνεχόμενες φορές στην Ευρώπη πετυχαίνοντας μεγάλες νίκες. Σήμερα αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Β’ κατηγορίας ενώ η γυναικεία ομάδα του Α.Ο Δάφνης στη Γ κατηγορια. Και φυσικά διαθέτουμε και εμείς υποδομές όπως και όλες οι υπόλοιπες ομάδες της πόλης μας.

Σε πια κριτήρια δεν ανταποκρίνεται λοιπόν η ομάδα μας;

Γιατί αποφασίσατε να καταδικαστεί ο Θρίαμβος σε αφανισμό; Ποιους θέλετε να εξυπηρετήσετε με αυτή σας την προσωπική απόφαση; Στη χώρα που γεννήθηκε το μεγαλείο του Ολυμπισμού δεν καταδικάζουν τον αθλητισμό κύριε Δήμαρχε, αντίθετος προσπαθήσουν να αναπτύξουν τον αθλητισμό.Πως είναι δυνατόν μια ομάδα να παίζει στο πρωτάθλημα χωρίς να έχει χρόνο προπόνησης;

Κύριε Δημαρχε δεν ζητάμε προνομιακή μεταχείριση όπως πιθανά κάποιοι άλλοι, ζητάμε το αυτονόητο, έχουμε μάθει τους αγώνες να τους κερδίσουμε μέσα στα γήπεδα και όχι πίσω από κλειστές πόρτες των γραφείων.

Παρακαλούμε να μας δώσετε την δυνατότητα να υπάρχουμε.

Διεκδικούμε ώρες για προπόνηση για τα παιδιά της πολης μας τα δικά σας παιδιά τα δικά μας παιδιά, ενημερώνοντας τα μέλη του αθλητικού οργανισμού καθώς επίσης και τα μέλη του δημοτικού συμβουλίου.
Για αυτή την αδικία.

Θα ήταν μεγάλη παράλειψη από μέρους μας να μην ευχαριστήσουμε το δημοτικό σύμβουλο Δάφνης Υμηττού κύριο Νίκο Ντίνο και τον συνδυασμό Δάφνη Υμηττός Πόλη Φωτεινή που ανέδειξαν το θέμα.

ΔΣ ΘΡΙΑΜΒΟΥ ΔΑΦΝΗΣ ΑΘΗΝΩΝ”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Ειδήσεις

Δειτε επισης

Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (18/4)

Τα φώτα στο ΣΕΦ Ένα παιχνίδι περιλαμβάνει το σημερινό τηλεοπτικό πρόγραμμα (18/4). Συγκεκρ…