Κεντρική Basket League Περιστέρι bwin “Να μείνουμε προσηλωμένοι στο πλάνο μας”

“Να μείνουμε προσηλωμένοι στο πλάνο μας”

saloustros e1569587225511

Το Περιστέρι είναι έτοιμο για το ξεκίνημα των υποχρεώσεων του στο Πρωτάθλημα. Ο παίκτης της ομάδας, Χρήστος Σαλουστρος, μίλησε ενόψει της πρεμιέρας και τόνισε ότι πρέπει να μείνουν προσηλωμένοι στο πλάνο τους.

Αναλυτικα:

“Από αυτή την γωνιά θα τα λέμε όλη την σεζόν… Πρώτα απ’ όλα θέλω να ευχηθώ να έχουν όλοι οι άνθρωποι υγεία και να μην υπάρχει βία στα γήπεδα, ώστε να απολαμβάνουν όλοι το παιχνίδι.

Είναι η πρώτη αγωνιστική του νέου πρωταθλήματος και καμία από τις 14 ομάδες που συμμετέχουν δεν είναι 100% έτοιμες. Όλες κάτι θα θέλουν να διορθώσουν και όλες θα προσπαθήσουν να… κρύψουν κάποια καλά τους στοιχεία.

Για το Περιστέρι ξεκινάει ένας μαραθώνιος, καθώς έχουμε την αναμέτρηση με τον Ηρακλή στην πρεμιέρα και άλλα δυο ματς που ακολουθούν μέχρι να αρχίσουν και οι υποχρεώσεις μας στο Basketball Champions League.

Παίζουμε στο γήπεδο μας και αυτό μας δίνει ένα αβαντάζ, όμως, ο Ηρακλής έχει καλό υλικό και είναι μια πολύ καλή ομάδα που επέστρεψε στην Α1 για να μείνει.

Εμείς από την μεριά μας θα πρέπει να μείνουμε πιστοί και προσηλωμένοι στο πλάνο μας για 40 λεπτά, ελέγχοντας τον ρυθμό του αγώνα για να πετύχουμε τον στόχο μας.

Ο κόσμος είναι πολύ σημαντικός στην προσπάθεια μας αυτή και περιμένουμε να έρθει και να μας βοηθήσει με την φωνή του, ώστε να είμαστε εμείς στο τέλος εκείνοι που θα χαμογελάσουν. Τους θέλουμε δίπλα μας, γιατί η παρουσία τους θα μας δώσει την ώθηση που χρειαζόμαστε για να υλοποιήσουμε τους στόχους μας σε μια χρονιά με αυξημένες υποχρεώσεις…”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Περιστέρι bwin

Δειτε επισης

Σπανούλης: «Ένα επίτευγμα που δεν το συναντάς συχνά»

Στην έως τώρα πορεία του Περιστερίου αναφέρθηκε ο Βασίλης Σπανούλης. Μετά την εκτός έδρας …