Κεντρική NBA “Μπορούμε το πρωτάθλημα”
NBA

“Μπορούμε το πρωτάθλημα”

zion williamson pelicans

Ο Ζάιον Ουίλιαμσον τη νέα χρονιά θα αγωνιστεί στους Νιου Όρλεανς Πέλικανς και φαίνεται ότι έχει υψηλές βλέψεις. Ο νεαρός Αμερικανός σέντερ τόνισε ότι μπορούν τη νέα χρονιά να πάρουν το πρωτάθλημα στο ΝΒΑ.

Αναλυτικά:

“Δεν θα μπορούσα να ζητήσω καλύτερη περίσταση. Οι Πέλικανς κρατούν ψηλά το ρυθμό, όπως μου αρέσει. Δουλεύω ήδη με τα μέλη του τεχνικού επιτελείου και κάθε άσκηση δίνει έμφαση στα τρεξίματα. Είμαι σίγουρος ότι τα επιθετικά σχήματα μας θα μου επιτρέψουν να είμαι ”φονικός” από την ερχόμενη σεζόν.

Είναι το καταλληλο να έχουμε βετεράνους στους οποίους μπορούμε να βασιστούμε, όχι μόνο στο παρκέ αλλά και στα αποδυτήρια. Θα είναι οι μέντορες για μας τους μικρότερους, θα χρειαστούμε τις συμβουλές και την εμπειρία τους. Αλλά είμαι επίσης εντυπωσιασμένος από το ταλέντο των νεαρών παικτών. Νομίζω ότι μπορούμε να διεκδικήσουμε το πρωτάθλημα. Ναι, είμαι πεπεισμένος ότι αυτή η ομάδα μπορεί να θέτει ως στόχο τον τίτλο του NBA. Ξέρω πόσο πολύπλοκη είναι η δυτική περιφέρεια. Αλλά έτσι το βλέπω εγώ, θα ήταν ψέμα αν έλεγα κάτι διαφορετικό”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Πήραν το πάνω χέρι οι Μάβερικς, άλωσαν το L.A με ηγετικό Ντόνσιτς

Ο Λούκα Ντόνσιτς έδωσε τη νίκη στο Ντάλας. Οι Ντάλας Μάβερικς άφησαν πίσω τους την κακή εμ…