Κεντρική Basket League ΑΕΚ “Μας πήγαν πίσω οι απουσίες”

“Μας πήγαν πίσω οι απουσίες”

AEK proetoimasia e1567446939532

Ο προπονητής της ΑΕΚ μίλησε για την προετοιμασία της ομάδας ενόψει της νέας σεζόν στη media day του συλλόγου και στάθηκε στις απουσίες.

“Είμαστε στην τελευταία εβδομάδα προετοιμασίας. Προσπαθήσαμε να έρθουμε σε επαφή με τους παίκτες, να μεταδώσουμε την φιλοσοφία μας και τον τρόπο με τον οποίον θέλουμε να παίζουμε. Θα έλεγα ότι ο χρόνος είναι εχθρός και σύμμαχος μαζί. Φέτος το πρωτάθλημα θα ξεκινήσει νωρίτερα και αυτό μας έχει δημιουργήσει μία πίεση για να περάσουμε την φιλοσοφία σε μικρότερο χρόνο. Παρόλα αυτά έχουμε κάνει μία σοβαρή προσπάθεια και είμαστε αισιόδοξοι ότι θα ξεκινήσουμε την χρονιά σε ένα καλό επίπεδο. Όχι ιδανικό, αλλά καλό για να ξεκινήσουμε όπως πρέπει τις αγωνιστικές μας υποχρεώσεις», ανέφερε αρχικά στην media day της ΑΕΚ ο τεχνικός του συλλόγου και πρόσθεσε:

«Τα τελευταία δύο φιλικά ήταν υψηλού επιπέδου. Παίξαμε κόντρα σε δύο δυνατές ομάδες, είδαμε πράγματα που θα μας βοηθήσουν να βελτιωθούμε στη συνέχεια. Έχουμε πράγματα να συζητήσουμε και να σχεδιάσουμε. Η απουσία κάποιων παικτών μας πήγε λίγο πίσω, αλλά ο χρόνος όσο περνά λειτουργεί υπέρ μας».

Για τους τραυματίες, τόνισε: «Είναι δεδομένο ότι χρειαζόμαστε το χρόνο μας ώστε οι τραυματίες να μπουν στην ομάδα. Είμαστε νέα ομάδα και όλο αυτό χρειάζεται περισσότερη προσπάθεια από όλους».

  • Μιντάουγκας Κουζμίνσκας ΑΕΚ

    AEK – ΠΑΟΚ 99-91

    Κιτρινόμαυρη επικράτηση με υπογραφή… Κουζμίνσκας Με πολυφωνία στην επίθεση και έναν …
  • aggelopoulos

    Αλλαγή στο ΔΣ της ΑΕΚ

    Σε αλλαγές Διοικητικού Συμβουλίου προχωράει η ΑΕΚ. Σε αλλαγή Διοικητικού Συμβουλίου προχωρ…
  • Μάκης Αγγελόπουλος

    Έδωσε λύση ο Αγγελόπουλος στην ΑΕΚ

    Ο Μάκης Αγγελόπουλος ήταν ενήμερος για την κατάσταση των τελευταίων ημερών στην ΑΕΚ, με το…
Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε ΑΕΚ

Δειτε επισης

Αλλαγή στο ΔΣ της ΑΕΚ

Σε αλλαγές Διοικητικού Συμβουλίου προχωράει η ΑΕΚ. Σε αλλαγή Διοικητικού Συμβουλίου προχωρ…