Κεντρική Basket League ΑΕΚ “Μας πήγαν πίσω οι απουσίες”

“Μας πήγαν πίσω οι απουσίες”

Ο προπονητής της ΑΕΚ μίλησε για την προετοιμασία της ομάδας ενόψει της νέας σεζόν στη media day του συλλόγου και στάθηκε στις απουσίες.

“Είμαστε στην τελευταία εβδομάδα προετοιμασίας. Προσπαθήσαμε να έρθουμε σε επαφή με τους παίκτες, να μεταδώσουμε την φιλοσοφία μας και τον τρόπο με τον οποίον θέλουμε να παίζουμε. Θα έλεγα ότι ο χρόνος είναι εχθρός και σύμμαχος μαζί. Φέτος το πρωτάθλημα θα ξεκινήσει νωρίτερα και αυτό μας έχει δημιουργήσει μία πίεση για να περάσουμε την φιλοσοφία σε μικρότερο χρόνο. Παρόλα αυτά έχουμε κάνει μία σοβαρή προσπάθεια και είμαστε αισιόδοξοι ότι θα ξεκινήσουμε την χρονιά σε ένα καλό επίπεδο. Όχι ιδανικό, αλλά καλό για να ξεκινήσουμε όπως πρέπει τις αγωνιστικές μας υποχρεώσεις», ανέφερε αρχικά στην media day της ΑΕΚ ο τεχνικός του συλλόγου και πρόσθεσε:

«Τα τελευταία δύο φιλικά ήταν υψηλού επιπέδου. Παίξαμε κόντρα σε δύο δυνατές ομάδες, είδαμε πράγματα που θα μας βοηθήσουν να βελτιωθούμε στη συνέχεια. Έχουμε πράγματα να συζητήσουμε και να σχεδιάσουμε. Η απουσία κάποιων παικτών μας πήγε λίγο πίσω, αλλά ο χρόνος όσο περνά λειτουργεί υπέρ μας».

Για τους τραυματίες, τόνισε: «Είναι δεδομένο ότι χρειαζόμαστε το χρόνο μας ώστε οι τραυματίες να μπουν στην ομάδα. Είμαστε νέα ομάδα και όλο αυτό χρειάζεται περισσότερη προσπάθεια από όλους».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε ΑΕΚ

Δειτε επισης

Μέικον: «Πιστεύω ότι θα έχω αρκετές προτάσεις»

Καλεσμένος στην εκπομπή «pick n roll» της Cosmote Tv ήταν ο Ντάριλ Μέικον, ο οποίος μεταξύ…