Κεντρική Ελλάδα ΕΟΚ “Καμπάνα” Αυγενάκη σε Βασιλακόπουλο! “Φραγμός σε κάποιους που έχουν «ξεχαστεί» στη θέση του Προέδρου”

“Καμπάνα” Αυγενάκη σε Βασιλακόπουλο! “Φραγμός σε κάποιους που έχουν «ξεχαστεί» στη θέση του Προέδρου”

avgenakis1

Ο υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενακης, ετοιμάζει αλλαγές για τις Ομοσπονδίες και “φωτογράφισε” τον πρόεδρο της ΕΟΚ, Γιώργο Βασιλακόπουλο.

«Υπάρχουν διοικήσεις που έχουν ξεχάσει να ανανεωθούν διοικητικά. Πρέπει να μπει φραγμός σε κάποιους που έχουν «ξεχαστεί» στη θέση του Προέδρου» ανέφερε χαρακτηριστικά στη συνέντευξη του στον «Φιλελεύθερο»

«Και βέβαια δεν είναι μόνο το ποδόσφαιρο και το μπάσκετ. Είναι συνολικό το πρόβλημα που αντιμετωπίζουμε. Σίγουρα θα αλλάξει το καθεστώς εκλογής και ο αριθμός θητειών. Είναι ένα ζήτημα που έχει μπει στο τραπέζι και όπως βλέπουμε γίνεται αποδεκτό από την αθλητική κοινότητα της χώρας. Η εφαρμογή κανόνων διαφάνειας και σοβαρής οικονομικής διαχείρισης στις Ομοσπονδίες είναι ζητήματα που επίσης μας απασχολούν.

Και βέβαια, πρέπει να αλλάξει η κουλτούρα του κρατικοδίαιτου αθλητισμού. Ετοιμάζουμε ένα point system για δικαιότερη κατανομή των επιχορηγήσεων, αλλά επιβάλλεται ο αθλητισμός να συνδεθεί με τις τοπικές κοινωνίες και οικονομίες» τόνισε ακόμη ο υφυπουργός Αθλητισμού.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε ΕΟΚ

Δειτε επισης

«Δώσε Πάσα», ή αλλιώς να ‘χαμε να λέγαμε

Από το «Δώσε Πάσα» στο δώσε καμιά πάσα ρε!… Ήταν ο Βαγγέλης Λιόλιος εκείνος που με σ…