Κεντρική Basket League Περιστέρι bwin “Εύχομαι γεμάτο γήπεδο στο επόμενο παιχνίδι”

“Εύχομαι γεμάτο γήπεδο στο επόμενο παιχνίδι”

Ζούρος

Ο Ηλίας Ζούρος ήταν χαρούμενος μετά το νικηφόρο ξεκίνημα της ομάδας του στο πρωτάθλημα. Ο προπονητής του Περιστερίου μετά τη νίκη της ομάδας του τόνισε ότι θα ήθελε την επόμενη αγωνιστική να είναι γεμάτο το γήπεδο.

Αναλυτικά:

“Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου και τους συνεργάτες μου, γιατί αυτή η 1η αγωνιστική του πρωταθλήματος έχει πάντα μεγάλη πίεση. Δυστυχώς το πρωτάθλημα ξεκίνησε νωρίς. Είμαστε ακόμη στην 5η εβδομάδα της προετοιμασίας και γι’ αυτό ψάχνουμε την χημεία και τους αυτοματισμούς στην επίθεση”.

Ο Ζούρος πρόσθεσε: «Είμαι ευχαριστημένος από την διάθεση και την ενέργεια που έβγαλαν τα παιδιά. Παίξαμε καλή άμυνα στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα. Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο που δημιούργησε μια πολύ ωραία ατμόσφαιρα. Εύχομαι στο επόμενο παιχνίδι στην έδρα μας το γήπεδο να είναι γεμάτο. Θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας, ειδικά φέτος που έχουμε τα διπλά παιχνίδια. Αυτή τη στιγμή έχουμε μόνο ένα παιχνίδι προς το παρόν την εβδομάδα και αυτό το γεγονός μας δίνει την δυνατότητα να δουλέψουμε σε κάποια πράγματα που πρέπει να βάλουμε στο παιχνίδι μας, για να προχωρήσουμε δυνατά για το επόμενο ματς με το Ρέθυμνο εκτός έδρας”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Περιστέρι bwin

Δειτε επισης

Σπανούλης: «Τα παιχνίδια στο Final Four είναι διαφορετικά»

Στο δύσκολο παιχνίδι με την Τενερίφη αναφέρθηκε ο Βασίλης Σπανούλης. Ο Βασίλης Σπανούλης μ…