Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ “Έχουμε βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα”

“Έχουμε βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα”

Φλεβαράκης

Ο ΠΑΟΚ ηττήθηκε στο τελευταίο του φιλικό παιχνίδι, αλλά όπως τόνισε ο προπονητής της ομάδας, Κώστας Φλεβαράκης, δεν το νοιάζει το σκορ στα φιλικά. Ο Έλληνας τεχνικός σημείωσε ότι μέσα από αυτές τις αναμετρήσεις έχει βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα ενόψει της συνέχειας.

Αναλυτικά:

“Σε όλα τα φιλικά παιχνίδια που έχουμε δώσει, το τελευταίο που μας ενδιέφερε ήταν το σκορ. Τόσο σε αυτά που έχουμε νικήσει, όσο και σε αυτό που χάσαμε. Σήμερα πιστεύω ότι για ένα μεγάλο διάστημα του αγώνα ήταν το καλύτερό μας παιχνίδι, απέναντι σε έναν πολύ καλό αντίπαλο. Βέβαια, όσο περνούσε ο χρόνος και αφού βγάλουμε εκτός συζήτησης τις συνθήκες ενός τουρνουά με τη διαιτησία που δεν μας ενδιαφέρει, μέτρησε πολύ ότι ήταν το έκτο παιχνίδι σε δέκα μέρες και αυτό όπως είναι λογικό επηρέασε κάποια παιδιά που έχουν επιβαρυνθεί. Γενικά, όμως έχουμε βγάλει πολλά χρήσιμα συμπεράσματα από όλα αυτά τα παιχνίδια και φυσικά πολύ περισσότερο από το σημερινό.

Είχαμε πολλά θετικά στο πρώτο ημίχρονο και αρκετά προβλήματα στο δεύτερο. Στη συγκεκριμένη, όμως, χρονική περίοδο, είναι πιο χρήσιμο να δούμε τα προβλήματα. Ειδικά για εμάς, που είμαστε μία τόσο καινούρια ομάδα.

Περιμένουμε να ετοιμαστούν κάποια παιδιά στο 100% και έχουμε αρκετή αισιοδοξία για το πρωτάθλημα που αρχίζει την επόμενη εβδομάδα. Νομίζω ότι τα παιδιά έχουν κάνει πολλά βήματα προς τη θετική κατεύθυνση”.

  • Μιντάουγκας Κουζμίνσκας ΑΕΚ

    AEK – ΠΑΟΚ 99-91

    Κιτρινόμαυρη επικράτηση με υπογραφή… Κουζμίνσκας Με πολυφωνία στην επίθεση και έναν …
  • Γιάννης Καστρίτης

    Basket League: Αυλαία στην 4η αγωνιστική του Top 6

    Ολοκληρώνεται σήμερα η 4η αγωνιστική του Top 6. Με το παιχνίδι ανάμεσα στον Άρη και τον Κο…
  • levin porter jr paok

    ΠΑΟΚ – Καρδίτσα 85-70

    Νίκη για ΠΑΟΚ με “όργια” του Κέβιν Πέτερ Τζούνιορ Ακόμη ένα βήμα για την είσοδ…
Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

ΚΑΕ ΠΑΟΚ: «Εμείς μαζί για μια ζωή»

Πολύ ιδιαίτερη ημέρα η σημερινή για τον ΠΑΟΚ καθώς συμπληρώνει 98 χρόνια ζωής. Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ …