Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός Παναθηναϊκός: Ανοιχτή προπόνηση στην Πορταριά-Οι δηλώσεις των παικτών (vid)

Παναθηναϊκός: Ανοιχτή προπόνηση στην Πορταριά-Οι δηλώσεις των παικτών (vid)

panathinaikos

Ανοιχτή προπόνηση πραγματοποίησε ο Παναθηναϊκός στην Πορταριά, με την προσέλευση των φίλων της ομάδας για να συνομιλήσει με τους νέους παίκτες της ομάδας να είναι εντυπωσιακή.

Μάλιστα, η ΚΑΕ του τριφυλλιού έδωσε στην δημοσιότητα ένα αποκλειστικό βίντεο από την προπόνηση, με τους πράσινους να κάνουν δηλώσεις για αυτήν την διαφορετική προπόνηση.

«Ήταν φοβερά, οι φίλαθλοι είναι φανταστικοί. Είμαστε πάνω στα βουνά, τέσσερις ώρες μακριά από την Αθήνα και είχαμε ένα γεμάτο γήπεδο από φίλους του Παναθηναϊκού. Είμαι ενθουσιασμένος που θα αγωνιστώ μπροστά τους αυτή τη σεζόν. Η πρώτη επαφή ήταν φανταστική. Τους γνωρίσαμε, βγάλαμε φωτογραφίες, υπογράψαμε αυτόγραφα και περάσαμε ωραία», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Τζίμερ Φριντέτ.

Από την πλευρά του ο Τζέικομπ Ουάιλι τόνισε: «Ήταν φανταστικά. Ήρθαν στην προπόνηση μία μέρα πριν από το φιλικό. Είναι ωραίο να βλέπεις την στήριξή τους. Βγάλαμε φωτογραφίες με τα παιδιά και τους φιλάθλους και είναι πάντα ωραία να έχεις τη στήριξή τους».

Με τον Ουέσλι Τζόνσον να προσθέτει: «Ήταν μια πολύ ωραία εμπειρία. Ανυπομονώ να δω την ενέργεια που μας μετέφεραν σήμερα καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν Το πάθος που έχουν θα αποτελέσει σημαντικό παράγοντα για μένα και θα μου δώσει την επιπλέον ώθηση που χρειάζομαι»

Δείτε το βίντεο:

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

☘🏀 Exclusive video from the open practice @ Portaria! #PAOfans always by our side! 👏 Full video on our YouTube channel 👉 Panathinaikos BC #paobc #panathinaikos #WeTheGreens #GreenCentury #ThankYou

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Panathinaikos BC (@paobcgr) στις

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Basket League: Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται το Περιστέρι

Παναθηναϊκός – Περιστέρι για την 4η αγωνιστική του Top 6 της Stoiximan Basket League…